Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzeko juve bosnia ;)
Svakodnevno se piše da Mančester siti želi da kupi sve najbolje igrače, ali to nije tačno. Menadžeri žele samo da podignu cenu tim fudbalerima. Mi želimo da ojačamo ekipu, a Krasić bi nam dobrodošao. Kao i Edin Džeko. Hoćemo jednog od njih dvojice - rekao je Manćini.
MAH, MAN CITY IMA ADEBAYORA ŠTO SE TIČE TAKVE SORTE NAPADAČA KAO ŠTO JE NAŠ DŽEKSONIUS, MADA JA NE BIH VOLIO DA DŽEKSONIUS ODE U MAN CITY, JER JE CITY LUZERSKI KLUB, I DŽABA IM SVE PARE ŠTO IMAJU KAD NE ZNAJU RADIT!!!
Yaya Toure, Silva, Milner, Daniel Alves i Dzeko. Mancini pravi solidnu ekipu .....
I ja sam trebao igrati fudbal,ali neko je morao čuvati krave tako da sam ja i DANAS DANILE OSTAO ČOBAN.
pa je li klasnić ili krasić.... a dzeko ide u mcfc 1000000%
evo.. TAJ Prasic-Plasnić kako je ispravno?? ide u Arapske emirate da se najede go?ana Dzeko ide u Man City Torres u barcu ibrahimovic u bosnu (Zelju) valjda...?????
Ma Ibra ide jer Torres dolazi u Barsu
Pa srbina naravno duplo je jeftiniji
ma ja, bas ga je tuttosport pitao Dzeko ili Klasic-Krasic....daj ba ne sherite molim vas
Bem ti krvavu mater ,je li Klasnic,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ili mozda Krasic,aaaaaaaaaaaaaaaaaa
A kakva je sad furka..dal Klasnić il Krasić ?
Cudi me da ga ne zanimaju velike nade Torpeda - Repuh i Ihtijarevic
dzamqa definitivno!
a vi koji ste to prevodili odlucite se oO jel KRASIĆ il KLASNIĆ ...