Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je asistiro dzonsonu pa onaj agueru bravo majstore
BRAAAAVO MAJSTOREEE. BOLJI SI I DISCIPLINOVANIJI OD BALLOTELIJA, zasluzujes da budes u prvoj postaviiii!!!!!!
Ma Dzeko moze bit najbolji samo protiv Vogosce,i to je upitno! kako se aguero bori,trci za loptom,otvara se,a Dzeko kao pravi Bosnjo ceka na gotovo :)))
Ja ne znam jel mi iste tekme gledamo? Lupetas da Balloteli daje iz polusansi i na svakoj tekmi. Proyiv Napolija i moja stara bi sa metra daka go.Promasio 3-4 prilike.To ne znaci da je los.Nego samo demant.Dzeko nije najbolji centar ali jeste nas najbolji igrac.Naravno,pozitivna kritika da,ali nista vise.
Nemojte negative za Džeku, momak je na svom mjestu, nije on kriv što ovdje svi trube o njemu jer nemaju pametnija posla. Za one nekritične, Balotelli igra u prvoj postavi ne zato što je talijan (ja talijana :), nego zato što ga na svakoj utakmici zabije iz polušanse, bilo da krene iz početka, ili uđe ko rezerva. Jednostavno. Džeki treba najmanje 3-4 prilike pa da ga eventualno dadne. Vidjelo se i sinoć, onaj udarac glavom mora ići u gol, to je to.
Ovdje neki kažu Arsenal igro sa rezervama,a City ko nije? Pa ko je počeo iz prve postave? Niko, sem što je kasnije Aguero ušao. Nije igrao Joe Hart, Richards, Clischi, Kompany, Lescott, Milner, Barry, Silva, Yaya Ture, Baloteli, Aguero ušao silom prilika. Koliko je to? 11 igrača, jes sednako, cijeli prvi tim. Nek ne se.re.nd.aj.u ovi naki topnici, bilo je smiješno vidjeti Wengera kako se grize, a Van Persie koji je u životnoj formi mu sjedi na tribinama (i isto tako se grize).
Džeko mašina k\'o brzi voz..
hahha kod nas ce sad da izmisle i asistenta asistentu ...cuj asistiro dzonsonu a onaj agueru hahahahahhahahahahahahhahahahah........... znaci dzeko je asistent a ne dzonson dzeko asistiro a dzonson dodo hahaha..... bolesnih ljudi boze sacuvaj.......... da je plata u repki ko ovdje mozda bi i tamo bio asistent dodavacu.........to u bosni samo ima
Ovaj i slicni portali objavljuju vijesti iz sata u sat.Pa i takve vijesti kad krava oteli tele sa dvije glave i slicno.Kritike na taj racun ne razumijem.Nemojte citati ono sto vas ne zanima.Sto se tice Dzeke,ja zelim da objavljujete sve.Bas,sve!Kad je usto,piskio,kakio i sl.Zasto?Pa on je zvijezda.O njima se pise sve.A on je uz Teletovica nasa najveca zvijezda.Kao sto rekoh,ne citajte ili crknite od ljubomore.Ja hocu da citam!
Dzeko uposljava suigrace isto Xavi i Iniesta mozda i bolje od ove dvojice :D
jeste lahko je igrati kad iza sebe imas majstore, ali je tesko kad ih nemas. a zato je dzeko pokazao zasto je medju 5 napadaca evrope kad je osvajo titulu sa nekim volsburkom, kad je proglasen najboljim igracem bundes lige sa istim volsburgom, kad je u dvije sezone prije nego sto ce preci u city zabio u bundes ligi 48 golova, kad je bio najbolji strijelac bundes lige. a vi kreteni ljubomorni naucite cijeniti nesto svoje, a da ste gledali utakmice protiv portugala vidjeli bi da je dzeko bio medju najpozrtvovanijim i da je dao sve od sebe
Sve ono što trebate na netu...imamo! :) - Kategorisani paneli preuzimanja svih medijskih fajlova (MP3,DIVX,PDF...) - Online gledanje titlovanih filmova! - Kolekcija lektira i stručnih radova sa bazom koja se na vaš zahtjev dopunjava! - Facebook 100% integracija (Komentiraj, prijavi se, prati prijatelje, njihove objave, i još mnogo toga, uz bhnet.info) Stranica: www.bhnet.info Facebook Page: http://www.facebook.com/pages/BHNetinfo/297464966941190
bolji arsenal bio i sa ovom djecom ,ali da bogdo dzekson igra u arsenalu .ovako u citiju tesko iako su prvi..............
moze li BILO STA u vezi Man Sitija da se ne pomene Dzeko....??? Oladite, on je samo igrac....i to osrednji tamo....
Pa glupani vazniji je bio njegov sprint i iznosenje lopte iz sesnaesterca kod postignutog gola nego sama asistencija. Pis misevi.
poslije tekme sam se ponovo siso, opet cu bit na svim naslovnicama
Džeku novinari kritikovali kad je tek došao u Englesku da nije jak, pa je počeo da nosi po 2-3 igrača na leđima i zabija golove. E onda su mu našli novu manu, nije brz, pa je zadnjih 2-3 tekme pokazao da mu ni Gareth Bale nije ravan u trku. Samo da još Mancini uvidi da ima i drugih napadača i opcija sem njegovog Bale (Balotellija da se razumijemo) i sve će da bude super. Samo Edine nastavi da radiš, ponosni smo na tebe.