S nestrpljenjem očekuje utakmice
251
Džeko: Igranje za BiH će mi doći kao melem na dušu
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIKAD TE NIKO J..E.B.A.TI. NECE KO STO TE J..E.B.EM. JA.... SRBIJO, SRBIJO... K.U.R.V.O. BALKANSKA...
IDEMO MAJSTORE
jedino tu i igras a ako tako nastavis i ovdje ces za vratima da budes
\'\'Nakon svega što sam prošao, igranje za reprezentaciju će mi doći kao melem na dušu....\'\' Kad čovjek čita, konta kakvu je to golgotu prošao, a on grijao klupu za rezerve jer nije bio u stanju da zadrži fokus i formu zbog Mancinijevih rotacija. Jest mu bilo loše, mislim da nikome na svijetu nije bilo gore nego našem Džeki. Čemu ovolika patetika, pitam se?
Drugi put ogovorite utakicu ranije a ne krajem maja kada dijaspora ide za bosnu bilo bi sigurno 50 -60 hiljada bosanaca na tribinama ovako cete dobit i30 hiljada
http://www.pik.ba/artikal/3336949/psujem-na-sokeru-povoljno-novi-posao/ kralj :D
Samo jos tu i mozes igrati ! Nigdje vise !
ma konto je reci; igranje za BiH ce mi leci ko saka na oko, ili ko budali shamar...al ucinilo mu se da je asocijacja na rane i mehleme kudikamo primjerenija uzcrecica :P a, ovaj, pa jest to, kad se igraju prijateljske opusteno, za raju. mojne da u kvalifikacijama bude asocijacija na so i ranu.
I JA BRATE JEDVA CEKAM... KAO I 40.000 BOSANACA I HERCEGOVACA S KOJIMA CU PONOSNO NAVIJATI
Kralj,kraljica,šah,mat,DIJAMANT
Džeko igračina si i patriota, ali brate nekad ga presereš pa zvučiš kao Đoković Turbo Srbin. Nemoj se puno sa tim baviti. Ti si fudbaler i zabijaj golove, daji maksimum za reperezentaciju i to j eto. Nemoj više \"o melemima za dušu\". To ti je galvanizacija naroda, potpirivanje nekih emocija koji nisu za fudbal. I onda se neka budala pita otkud nacionalizam na tribinama. Pa zbog ovoga, fudbaleri - turbo Bošnjaci, Srbi, Hrvati. Kaže li ikad, recimo, Xavi, Iniesta, Rooney, Roben, Drogba da im je lijek za dušu igrati za svoju reprezentaciju? Ti si sportista, imaj to u vidu.
@LjUBOMORNE D... Svaka cast, potpisujem...
Ljubomorne duse (vecina postera na ovom site-u) mogu ta-ta-ta-ta (znate vec kako ide ta pjesma)... Jadnici, zao mi vas...Dzeko je kloc ili ovo ili ono - a vi ste face u PM sa svojih 400 KM plate :-) BIH - dom najveceg broja kompleksasa, ubjedljivo. Ovde ljudi ostare blateci druge, uspjesne ljude...samo usput odu sabrati da platite internet racun nekako...pa da mogu opet osuti po trenutno jednom od najcjenjenijih napadaca svijeta :-) Zalosno, s kakvim mamlazima dijelim zrak.
Nas dijamant
Pozivam vas da se pridružite novoosnovanom MCFC Balkan forumu! http://mancitybalkan.forumhr.com/
DUSHA
http://www.youtube.com/watch?v=K_GzRhNDeSw