Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok je Boni tu ja se ne brinem hahaha Pa Dzeko je za njega profesor emeritus!
Pa dobro ako je imao najvise suteva nemora da znaci da je bio najefikasniji sinoc. Ima covjek 10 suteva i ni jedan gol kako to moze biti odlicno?
Procitaj! Gdje pise najefikasniji? Ti glupane ni kuci nisi najbolji. Onaj pujdo ispred kuce sto ti, je vise pruza
niko nije ni rekao da je najefikasniji al sigorno je igrao bolje od svih suigraca,al dzaba ni to nije bilo dovoljno da odigra cijelu utakmicu..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na vrhunskoj utakmici 6 puta šutirati kao napadač prema golu i ne zabiti je loša statistika! na tako vrhunskomm nivou takmičenja uspjeh je imati 6 puta mogućnost da šutiras, ali je neuspjeh ne dati gol! Znam da će neko reći da imam nesto protiv dzeke , ne samo govorim o onom sto statistika pokazuje. Dzeko je odigrao u subotu odlično tekmu, ali ni newcastle nije barcelona!
dzeko predatore
ljudi moji fakat dobro odigro,demikelis,kompany,nasri, silva,milner bil aveti na terenu džeko i aguero top a trener mjenja đeku i uvodi ono bure zvano boni,dabogda ispali i pelegrini ćao
Pokusa on i za reprezentaciju pa pogodi k*rcinu moju
nema im bayerna da tamami ovu barselonu, ovi uzeli city zafrkavat, al kad im bundes masin dode pitat ce ko je ugasio svjetlo
**bo ti ovo ako ne smijes napisati onako kako je (ne mislim na redakciju vec na ove komentare i minuse)....ko napise nesto protiv Dzeke odmah ga kritikuju il mu daju minuse...pa budimo realni. da je onaj igrac Citija sa brojem 10 nije nas, svi mu se smijali i pitali se ko mu dade da igra???
Čim je sinoć izašao iz igre Džeko , odma su dali gol. Nek je naš , ali ne papak brate.
Džaba ti pored legije sebičnjaka u napadu i legije starkelja u odbrani (Demichelis). Malo mi nije jasna ni trenerova logika kada ostavi Klišija koji pojma nije imao i Milnera koji je glumio duha na terenu a izveo Džeku da bi pokazao Bonija. Zar nije logičnije izvesti ovu dvojicu i pojačati bokove pa navaliti nego eto, radi sponzora, pokazati Bonija.
Najveći broj šuteva, a najmanji broj golova. :-)
Džeko je sinoć trčao ,šutao igrao za tim al je fulao brate ....ako kod Amre samo to radi puno zuji a nikako da ubode onda .....
Jes bio dobar, za Barcu..Konj samo djaba smetao gore..
kloc
kloc