Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bili bi najjaci...i u ovom trenutku bi bilo Jugoslavija - Spanija ili Jugoslavija -. Italija
Samo fkt Srbija ima prejake defanzivne igrace...
PLETIKOSA/HANDANOVIC SRNA-CORLUKA-LOVREN/SUBOTIC-KOLAROV VUKOJEVIC RAKITIC/ILICEVIC-MODRIC-PERISIC-PRANJIC MANDZUKIC
Najbolja repka sa prostora te bivše države je: Pletikosa, Strinić, Srna, Lovren, Ćorluka, Vukojević, Modrić, Rakitić, Perišić, Mandžukić i Jelavić. Pogledajte FIFI-u ljestvicu i uvjerite se.
ovaj tim je smjesan, cisto zato sto su uvrstili ova dva muslija.ocito ovaj novinar nije upoznat s cinjenicom da musliji uopste nisu za fudbala nego za sjedece odbojke,a dosta ih naginje i na terorizam. srpska odbrana + hrvatski vezni red i napad,to je to
mogao bi tu Lulic umjesto Jovetica...
James Horncastle se razumije u fudbal ko mare u kriv qur\'c
Hvala Q pa ovog nece nikada biti!
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar, pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se. Mozda vam se igra na pocetku ucini teska, ali odmah prvi dan cete dobiti poruku od svog licnog mentora koji ce vam pomoci da shvatite igru.
ODKUD SVE SRBI U ODBRANI, ONI UVIJEK NAPADAJU, HA HA HA
-------------Handanovic-------- --Ivanovic--Subotic--Vidic--Koalrov-- ------------Vukojevic---------------- ---Srna-----Modric-------Lulic----- --------------Dzeko----------------
A Dario Srna?????? Najbolji desni bek prethodne sezone lige prvaka???? Kapetan u klubu i reprezentaciji???????
kakve su ovo budale, jbla ih juoslavija četnička u guzicu mame komunistkinje, antifašistkinje....-
Jarane ovo bi bila idealna reprezeentacija Juge da je ostala: Golman: Samir Handanović(Asmir Begović) Odbrana: Vidić,Ivanović,Kolarov,Ćorluka Vezni red: Marko Marin (Igrao bi za Jugoslaviju 100 posto), Luka Modrić, Miralem Pjanić Napad: Zlatan Ibrahimović, Edin Džeko, Nikica Jelavić(Mario Mandžukić)
@drmosis Uglavnom bi harali u 2.najpopularnija sporta fudbal i kosarka,neznam sjecas li se DELIBASICA i Bosne,Zeljeznicara i SKORE,SARAJVA i Susica.... Ne krivim te Bogam,mlad si sta ces,krivi su ti roditelji i skole,sve vas uce samo najbitnije NE.
Tebe majka rodjena ne voli.Pazi brate odv.ratni,klubovi iz Sarajva su igrali polufinala u Evropi,trener Yu je bio covjek iz Sarajva,zimske Ol.Igre u Sarajvu,SARAJEVA MEDJU NAJPOSJECENIJIM I NAJLJEPSIM MJESTIMA U EVROPI,zato bali jadu onaj odv,ratni u svom prknu....
Suti bolan... Susis,Skoro,Bazdarevic,Bahtic,Hase,Musemic,Hadzibegic,Sabanadzovic itd itd... Za pocetak nije se gledalo koji si vjere,a SARAJEVO je bila ikona talentiranih mladica,to ce svi iz Ex Yu potvrdit,ljubomorna antipropagando iz rs-a il hercegovine.... Evo jedan komentar covjeka iz Beograda \"Skrba, Berjan, Baljic, Capljic, Komsic, Cilic, Bahtic, Curic, Mihajlovic, Bazdarevic, I legenda Nikola Nikic..........ja sam iz Beograda i navijam za Zvezdu, ali ovaj tim sam kao i svi klinci u Jugi znao u pola noci...i dan danas se secam....a plakao sam kad su ispali od Videotona, kao da je igrala Zvezda.....takva su vremena bila....danas kad ovim klincima to pricam gledaju me bledo....pozdrav Sarajevskoj raji\"