Glavne uloge na utakmici
0
Džeko i Mutu odlučuju na Bilinom polju?
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav crni Mutu. Trebat cemu nakon utakmice kila kokaina da na trenutak vrati vjeru u zivot.
Muhamed Besic ce ga strpat u dzep ko 100 maraka.
http://mladibih.webs.com/
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
ova mala ti moze biti mama po godinama.tebi je promisljanje o jednom modelu ponasanja mahalanje. haj ti malipisat pa spavat. treba tebi jos utakmica u nogama da shvtis kako imati milione ne znci da je covjek sacuvan od porocnosti.
@psiholog Ne brini ti za njega, lik ima milione. Samo ti citaj i slusaj o tome sta on radi po gradu pa ce tvoja licnost radi mahalasluka da dodje bas na onaj nivo na kom zelis. Jos ce psiholozi pricat o tome da li dzeko igra osrednje, lose, dobro, katastrofalno itd. De mala gume razbaci.
pogledajte video, sve golove dao iz peterca. samo jedan s distance od 16 metara. pa i ja bi dao gol s par metara.
Dosadni ste, kao da igramo protiv Brazila, a ne protiv popisane Rumunije, hocemo na Europsko prvenstvo, a upitna pobjeda protiv Rumunije Svasta !
nediim, jesili to ti
ma odlučuju.....zamalo ne rekoh šta odlučuju
Ako oni odlućuju znaći 1:0 za rumune fala bogu pa ni mutu nije u formi ovako đeko do ujtru nemore dat go.
edin jeste bio najbolji strjelac bundeslige, a isto tako sada u mc igra osrednje. nakon sto sam citala kako se opija po gradu, vjerujte da sam se zabrinula da mu slava nije malo udarila u glavu pa zanemario ulaganje u svoju cjelokupnu sportsku licnost. nadam se da ce se proci furki koje su zahvatile nas kvazi jetset i trasirati sebii put ka stalnom napretku. bilo bi jako zalosno da zbog nedoraslosti slavi i opijanja propadne jedan dobar i talentovan momak kakav je edin
dokad ćete se ponašati kao da je samo džeko reprezentacija, jer nije? bole li te leđa, isanoviću, od ovolikog guzoljuba?
Ako se mutavi bude za...je..bavo sa spahom fasovace batina :)
Daleko sam ja od mentalnog-sklopa kafane baš onoliko koliko sam daleko od velikih gradova,a ti još dalji od istine da sam ja \"počeo prvi\" \"ganjati\" tvoje komentare...dokaz - postovi iznad,gdje si počeo prvi nešto \"ujedati\" cinično?Uostalom kakve ovo veze ima sa utakmicom?
ako ti se necitaju ovi lijepi stihovi slobodno ih preskoci. I nije turbo folk! idi pripremaj se za utakmicu!
Ako nezabije sutra nece nikad,mora ga krenuti.............