Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
miskeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i dzekoooooooooooooooooooooo
MISKE KRAAAAALJUUUUUUUUUUUU BEZ MISKETA NI DZEKO NE BI BIO DZEKO ;D
Dvojica veličanstvenih !!!!!!!!!!!!!!! @huhuhu Ti se šališ a ja neznam ko su te dvije devojke?
na facebooku ukucajte: Dijete BiH postanite fan projekta...ja i vise od 3000 fanova vec smo tu :)
Ponos naše nacije :) Bosanci su rasturili bundes ligu :) Sad će Pjanić da povede bosansku revoluciju u francuskom fudbalu, upamtite šta sam rekao :) Tako da će bosanci vladati u dvije veoma jake lige u svijetu :D ako Bog da :)
Sve najbolje Misimovicu, Dzeki...Ibisevicu, Salihovicu, Ibricicu, Hasagicu, Muslimovicu...
Ovaj Miske je pravi Bosanski Srbin!!!! Svaka cast Majstori!!!!
Felix Stum / Adnan Ćatić je prije par sedmica u Njemačkoj nosio bosansku zastavu pri odbrani naslova svjetskog prvaka.
Što jest jest - igraju ova dvojica turaka pravo dobro. Merak će mi samo biti kada zaigraju za nasu pravu domovinu, Tursku
Od patriotizma mi je srce sada kao Wolfsburg Arena. :)
ma dzaba vam svi oni, kada mi imamo Anu Ivanovic i Adrijanu Limu!!! cccc... ovo je bila mala šala, a ne provokacija! Ti vasi momci su stvarno super, i dzeko i misimovic i salihovic i ibisevic... good luck... :)
Beza dvojbe oni su ponos nase domovine.
gdje se moze kupiti ova znojnica sa zastavom BiH :) da je nosim gdje god krenem
joj pa ko da ih ne voli?? covjece ovako nesto je trebalo odavno ovoj napacenoj Bosni.. da se u svijetu barem jednom promovise u dobrom svjetlu.. imamo talentovane igrace koji vole ovu zemlju i dali bi sve za nju, igrace kojima je ponos da igraju za svoju reprezentaciju a ne kao onaj sugavi Papac koji je mislio da ce neko na koljena past da ga moli da dodje u reprezentaciju.. ovakve sportiste kao sto su dzeko, misimovic, ibisevic, salihovic idr. treba bodriti. napokon smo poceli pokazivati svijetu da nismo tolike propasti kao sto se do sad tako pricalo o nama... samo naprijed dzeko samo se bori i napreduj cijela nacije je uz tebe, ibisevica, slihovica i ostale...
Odlična ideja!!!