Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZABIJTE PO JEDAN DODIKU I GENOCIDNOJ TVOREVINI SRPSKOJ
Prosto nemugu docekat kad ova dvojica budu razbijali suparnike. Vedo ce biti bolji a dzeko je takvog karakter da ce dati sve od sebe da pokaze da prosla sezona nije bila slucajna.
Jedva cekam da vidim tandem Dzeko Ibisevic na terenu !
ma igraci su nam extra dzeko ibisevic misimovic salihovic rahimic stilic pjanic muratovic spahic ce ici akobogda na sp
Karanana stvarno si karanana...
imamo mocnu ekipu ali po meni kad se bajramovic potpuno oporavi bicemo za 30% jaci.
pored ociglednih zvijezda salihovic, misimovic, dzeko i ibisevic imamo i jos 2 igraca koji su po mom misljenju beton a tj. Rahimici i Muslimovic. tako da je malo podcjenjivanje kad se kaze da samo imamo 3 jaka igraca.
dzeko ibisevic i MISIMOVIC - to je pokretacka snaga repke
daj ne javljaj te se vi nacjonalisti,kao karakana ovaj nesto filozofira a provlaci filozofiju loseg bh fudbala,samo pokusava biti malo diskretan.u k...ti i tvoje znanje,kaze kvalitet ravnomjernoo rasporedzena od pamtivjeka u brazila napad strasana a odbrana nula,a u italije obratno...s obzirom da se vidi da nemas pojma o bh fudbalau fino zacepi.ocito u tvojoj reprezentaciji nesto fali... BH reprezentacija je trenutno najbolja na prostorima bivse jugee i to je cinjenicaa,cifre transfera govore za sebe,jos su to mladi igraci,sta ce tek biti za 5 god,haos...
eno upravo citam da je dzeko ozljedio glezanj i nezna se koliko je ozbiljno valjda ce biti sve uredu
ma samo da oni budu raspolozeni za golove protiv estonije i armenije jer su nam to najbitnije tekme...a protiv turske onda ne izgubiti i sa spancima jednu tekmu bez opterecenja odigrati i dobiti ih :) da ne kiksamo protiv ovih malih i ja sam zadovoljan :)
Krv mi se sledi u zilama kad vidim kakav napad imamo,Vedo je najjaci napadac na svijetu, tek cete da vidite kakav je to igrac,najslicniji je Ibrahimovicu,ja ga pratim jos od PSG-a,ima lucidne asistencije,a kakav tek osjecaj za go ima,o tome je fakat suvisno pricat:Dzeko je takodze bardo,jak igrac,al Vedo je kompletniji 100%.
naravno da su dobri a o svemu gdje oni igraju i sta rade tokom nedjelje pogledajte ovdje >>>> http://www.youtube.com/watch?v=Eafj-62Bt2I
Ovo su dva najbolja napadača na svijetu.. Hvala ti Bože kada nam se Vedo oppravijo... Sada će biti jači,jači i jači nego što je bijo...!!!!
Ja mogu samo reci da se bojim da je @karanana u pravu. Pa mi smo imali ludu srecu da smo igrali sa Belgijom zadnju utakmicu i da smo na kraju pobijedili 2:1. Zadnjih pola sata smi bili suplji sa svih strana i jos smo imali viska igraca. Da je to bila Italija ili Spanija dobili bi sigurno pet golova u finisu. Ja sam 100% uz BiH reprezentaciju, ali bojim se da imamo previse slabu odbranu za kvalitetniji futbal tj. Svjetsko prvenstvo. Ali ko zna, cuda se dogadjaju.