Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko zabija i zaradjiva a mi komentarisemo o tome
zaradjuje nabijem te na tuki
kako se pravilno kaze moze ili more, ama mere i jedno i drugo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mijenjaj tim i bices najbolji napadac evrope. U Sitiju te ne cijene dovoljno.
Mijenjao bi kad bi ga netko nudio :) a ovako...
TO DŽEKO POKAŽI KO SMO I ŠTA SMO OVIM ŠKUTORIMA I VLASIMA HAHAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Siti ima 4 igraca na istoj poziciju na kojoj Dzeko igra. Ja mislim da je ocito da nece svaku utakmicu poceti. Nije to sto je on los nego sto ima Pellegrini jos 3 izuzetno dobra igraca na toj poziciji. Ta tri igraca takodje mogu igrati u najboljim klubovima svijeta. I sta da sad Pellegrini radi? Da samo gura dva napadaca ili jednog napadaca dok ostali truhnu na klupi? Siti od 2011 godine koristi rotaciju skoro svih igraca osim Kompanya, Harta, i Tourea. Nije nista strasno. Imaju pare da pukuju najbolje igrace i da mijenjaju sastav svake sedmice ako zele.
ovo gore je joveticev prvi gol a ne dzekin...
Zar on nije odavno u realu,barsi,bajernu..il se vec vratio haha
Zaboli njega hoće li igrati ili ne, njemu lova kapa svaki dan
Dzekoooooooooo limvo te nopu
Svaka čast Džeko!
Evo kako lijepo kaze Hajrovic o odnosima sa nasim Dijamantom Dzekom. - Svi igrači, kao i selektor, predsjednik, stručni štab, odlično su me primili. Kada sam došao na okupljanje u Sarajevo, atmosfera je bila odlična. A, što se tiče odnosa s Džekom, bilo je nekih tema da smo posljednjih dana nas dvojica imali probleme. To nije tačno. To su izmišljotine. Džeko me je prihvatio kao i svi ostali igrači. Pročitao sam taj status na Twitteru, ali nikada ga nisam pitao za njega, niti sam s tim imao bilo kakav problem. O tome, da budem iskren, nikada nas dvojica nismo ni razgovarali. Kada smo došli na okupljanje, Edin i ja smo sjeli i pričali. Rekao mi je da je dobro što sam prihvatio igrati za Bosnu. Nakon pobjede u Žilini mi je, također, rekao: “Evo, sada možeš osjetiti kakva je naša nacija, kako navijači vole igrača”. Odgovorio sam mu: “Da, u pravu si. Moja odluka je bila dobra”. Između nas dvojice je stvarno sve uredu. Pozitivno, i tako će, siguran sam, biti i ubuduće.
Nasmija me pravo ma uzece ga ona profuknjaca
kakav god da je pellegrini ne moze bit gori od onog zabara mancinia... neka te edine tu nije ti lose nimalo sigurno..
jos kad bi postavili pravi video bilo bi super ovo je go jovetica ne dzeke
A što džeko stoji na naslovnici portala? Čemu medijska pažnja? dao gol protiv nekog wigana i to je udarna vijest. Jesmo zaostao narod. Ne kažu džaba svi za nas glupi bosanci. Baš napaćen narod koje fali uspjeha... Ja bi umro od smijeha kad bi vidio da dnevnik.hr objavi udarnu vijest mandžukić dao gol protiv shalkea recimo hahah to bi bio show.
Nisu hrvati napaćeni kao mi... nažalost, zaostajemo za susjedima u mnogo čemu.
Ne seri skutoru !
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Toooooooooo Dzeko nacio i Identitetu !!
Dzeko se vraca u formu. Volim ga ko nimet. Ucinio je moj zivot drugacijim od kako je poceo zabijati za BiH Nevjerovatno je da covjek moze zaboraviti ono sto je ovaj Dijamant ucinio za nas drzavni tim reprezentaciju BiH kao sto su mnogi misevi vec zaboravili pa ga kritikuju. Zatim, Ibisevic i Pjanic, kao i Miske. Vidim i Hajrovic napreduje imao je asistenciju plus gol. Imam osjecaj da mnoge reprezentacije strahuju od nasih Zmajeva da im se noge tresu kao mreza Slovacke poslije Hajrovicevog gola. Bravo Zmajevi voli vas BiH nacija
. http://www.fzzz.ba/home/oglasi.html .
@caco, Odjebi molim te, jel'da da je lako prosipati nacionalizam kad zivis hiljade kilometara od BiH ;). I banujte ga zbog komentara o kipu Marije:
Koji *** je sa komentarima na klixu??? Pritisnem enter odmah ga postavi?! Evo komentara Cace: UH JA SAM ČUO KAD GA JE ZABIO GOSPI SUZA JOJ KANU Gospa Marija, ili ti ga Majka Bozija je Isusova Majka, djevica - svetac po krscanstvu.. ne bi bilo u redu da je neko napisao nesto ovakvo o Muhamedu?
izvinjavam se i kajem se