Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al neko vrijedno briše komentare ccc...
realno gledajuci, mislim da nece uspjeti. ipak je ovo Engleska. Veceras izgleda nije ni igrao protiv lestera. Znaci od 8 posljednjih golova nijedan nije dao dzeko. los znak :(
admine mamu ti karamo
Bravo momci, i ja sam imao dobre cenzore, ali vi ste bolji, imate više samoinicijative, nekako ste poletniji, beskrupulozniji..., svaka čast.
BOLI NAS K.U.R.A.C
ccccc cenzura pih
hajmo onda, vise pohvatati ove sarajevo-x debeljuce i mutante da ih naucimo zasto je misao slobodna kao i sto je saka slobodna.. oni su zaboravili da bi morali biti iza nekakvog hitlera ili tita da bi mogli sigurno zabranjivati slobodu misli ljudima koji su slobodni da ih prebiju :D zato sto je svak jednak, nema vise nekakav diktator sa dvorcima koji je vise jednak od drugih, u sred su minskog polja :D. najvise bi volio onog debeljucu sa dugom kosom da cujem kako cvrci, on je sigurno najveci fasisticni komunist
A jeli Dzeko ka kio? Valjd ami necete ovaj obrisati!
evo jedna zeza...ovi sa sa-x.com bi trebali da pod sekcijom sport gdje su izlistani svi bitniji sportovi da ubace jednu tipa \"dzeko\" da nam je lakse pratit ove silne clanke o dijamantu :)
ma moze Dzeko i uzbrdo
u vrŠku napada ....... hahahahahahahahah
Zbog Dzeke mi pokisla gl00000va
Ovo sa Dzekom je vise postao pravi smor. Prelazim na Index.hr, .ebo domace!
A jeli Džeko danas kakio?
Nista dzeko, svako jutro u 5 na traku pa raspali. Moras poboljsati brzinu, jebga nije da nemozes, strakat si