Bild o pojačanjima u Bayernu
0
'Džeko bi bio dostojan nasljednik Tonija'
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno nema potrebe za Bayern da igra , imamo dosta jakih igraca u napadu a moze i bolje od Edina Dzeke ... npr. Drogba bi se lijepo uklopio sa Robbery tandemom .. Gomezom, Mirom ... jos kad se vrati Toni Kroos iz Leverkusena , Nema mjesta pored Mullera Dzeko .... NIje Dzeko za Bayern ... Slazem se da nisu ni Ottl, Lell ...pa mozda ni Schweinsteiger .. !!! Dolazi oluju iz Munchena u Proljetnjem Dijelu !!!
Po novom ugovoru koji je napravljen Dzeko ne moze preci ni u jedan klub iz bundeslige, tako da od bayerna nema nista
ma u BAYERN naravno,kud ces bolje.
Moze Dzeko u Bajern, ali samo pod uslovom da se Salihamidzic vrati u svoj \'maticni\' klub FCB!! Trenutno je Bayern previse slab (mislim, ko je Schweinsteiger, Lell, Otl???)
pa sine lijepi on Henesu može samo da liže j**a i blajvi kobas! FC BAYERN MUNCHEN STERN DES SUDENS! VIVA VIVA FC BAYERN MUNCHEN! WIR SIND DIE FC BAYERN MUNCHEN!
bayern je trenutno premalen i neatraktivan klub za igraca kakav je edin... da sam na njegovom mjestu presao bih samo pod uslovom da mi trener i predsjednik kluba glancaju kopacke pred svaku utakmicu
Samo trazi Arsenal =)
cu zamjena za onog kloca... onaj treba na konjske trke, ali ne ko dzokej...
IDI BRATE U BAYERN..............BAYERN SAMO BAYERN :d:d:d
ma ljudi sve je dogovoreno proslog ljeta,idem u milan.........
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2009/12/01/bundesliga-stars-wie-neuer-und-dzeko/wer-muss-zu-den-bayern-wechseln.html pa klikajte ako vam je volja :D
Gazda, pošto Džeko?
dzeki ljubi te brat dodji nam...
cuj dzeko dostojna zamjena toniju...moja nena je vise nego dostojna zamjena toniju...toni je kloc nevidjeni....
Ma mislim Džeko je za Tonija Ibrahimović:-)