Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzekson mašina, pokazao se dosta bolji od Aguera, sjajna asistencija, prebaciva Piquea kako hoce, ovaj ga ubi po nogama cist penal bio a sudija pušta prednost...
ali opet zbog njegovih promašaja ispadoše
Ne, ispali su zbog tvoje mame jer nije dala picu igracima City-ja pa su bili nervozni...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Aguero se nije čuo cijelo poluvrijeme, Džeko za razliku od njega puno opasniji! realno Barsa je bila bolja i zasluzeno ide dalje!
zasluzeno ide dalje, ali su mi komentatori zgadili zivot, drkaju na mesija i ekipu dabogda OBN izgorio
Nek' gori Saša idiot.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
JEDINI POŠTENI kladioničari koji imaju SLIKE odigranih listića, a mozete ih i provjeriti jer ne brisu brojeve za provjeru!!!! Uđite i uvjerite se u profesionalnost ovog tima!!! Preko 30 000 kn profita u 2 i pol mjeseca, pridružite im se!!! http://betoholicari.bloger.index.hr/
Cuj asistencija odbila se lopta od njega.
Nije kriv Dzeko sto promasuje, krivi smo mi :)
kako moze dzekica trcati kad treba...
Ako je ono sto je Džeko pokazao vama odlicno onda nesto nije udure . Jedno je biti realan i objektivan a drugo na silu htjeti napraviti nesto ...
Hahaha, jao kad svira kontra foul, Dzeke sa Piqueom, hahaha, a trga ga Pique k'o travu, i tu je Pique trebao dobiti zuti a o penalu nemam komentara, sta je svirao u Manchesteru, ono sinoc je knjiski penal..Sudija jest prvo poluvrijeme ostetio Barcu, al je zato tri ostala, sve na stetu Citija..
Naravno, "zaboravili" ste napisati da u prvom poluvremenu sudija nije svirao čisti penal za Barcu i poništio čisti gol, također za Barcu.
Dobar Džeko, igra se poboljšala njegovim ulaskom i sve je mirisalo kao d anešto može da se desi. Negredo loš pravo, ne znam šta mu se dešava.
Jos da je sudija bio objktivan, mogli su uraditi nesto :-)... Nema veze, ove male cigice ce CR7 ili Ibraka Dabra da pociste u slijedecoj rundi..!
Da je sudija bio objektivan svirao bi penal nad Messiem i ne bi Barci poništio čisti gol u prvom poluvremenu.
Ovoliko o objektivnosti sudija http://abload.de/img/mancitypendfjhj.gif http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/macitybigt7q20w95f8.gif
dobar je Dzekson bio
Zar Dzeko i kako mu od milja tepaju "Mali princ" nisu povrijeđeni pa ginu na terenu zbog povrede. Protiv Egipta taj neki princ ne moze igrati, a Dzeko se vuce po terenu ko preparirana kokoš. Dosta je i njega bilo. Dobro rece selektor kosarkaša, za klub moraš igrati jer si plaćenik. Kako čovjek bi u pravu u pm...
Ne može se reći da nemaju kvaliteta da idu dalje u ligi prvaka, a više ni da nemaju iskustva. Jednostavno nisu imali sreće i izvukli su bolju Barselonu.
Što ti je balija,sad hvali,sad kudi svog. interes,zavist,kompleksi (inače tako bi nas opisao sve bosance i hercegovce bez obzira na vjeru.... ccccc kako smo pogan narod) ... Allah nam se smilovao.
Opet Pelegrini pravi istu grešku.Mora stići 2 razlike i opet igra jednim napadačem.Morao je staviti drugog napadača od prve minute zabiti go u prvom poluvremenu i osvježiti vezni red od 60-te.Ovako su se dobro nosili,ali je Barsa mašina i ako joj ne ubaciš klipove u točkove,samelje te.Džeko odličan.
Koji tim ti vodis trenerE?
libo te racku
pa bolje ovu ligu prvaka gledat nego ovu nasu ligu, nasa liga postaje smece