Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije vala tolko slab bio al hajd.
Spram ostalih igrača City-a Džeko nije uopšte bio loš. Bolji sigurno od pola njih. Al znamo kakvi su novinari i ljubomorni kikser, koji dudla Džeki.
sajt koji daje ocjene na osnovu statistike igraca a ne neki subjektivni novinar ga je stavio sa ocjenom 6,8 samo su 3,4 igraca citya bolje ocjenjeni od njeg http://www.whoscored.com/Matches/720833/Live/England-Premier-League-2013-2014-Liverpool-Manchester-City
Moze li ko zamisliti kako izgleda ovaj kikserinho? Mislim, biti full time troll na klixu, covjek je vjerovatno jako ponosan na svoje dosadasnje uspjehe u zivotu. Npr, daj Boze da neko otkrije ko se krije iza ovog psiho-slucaja, pa da svi se mozemo horski smijati na njegovu pojavu... :) A vi klixovci, stvarno tolerisete svake budale da imaju account ovdje, da ste imalo ozbiljan medij, ovakvi bi nakon 5-og komentara koji je na intelektualnoj razini amebe (citaj: Kmeeeee, kmeeee) bili banovani :)
Druze koja korist od banovanja kad naprave za 47 sekundi novi account, ovakve klince poput kikserinha-retardinha samo treba ignorirati dok im ne dosadi pisati u prazno.. ali opet nekako mi ih i zao, u stvarnom zivotu ne dobivaju dovoljno paznje, jos ako i ovdje ne budu dobivali, strah me da tragicno ne zavrse :-(
Ma ovo oni ba kad imaju piš-pauzu prave profile i pišu ovakve komentare - čisto da dignu posjete.
Ma Pelegrini opet izgubio utakmicu.Taman kad je Siti ufatio Liverpul za muda i dali 2 gola za pet minuta,a treći je visio u zraku,on izvede Džeku i razbije koncepciju igre.Dok su se ovi uhodali sa Aguerom,dobili su treći go i stvar je gotova.Ko je gledao meč,zna da te ocjene igrača nisu realne,ali tako je to na ostrvu,kad te ne vole,onda si pod lupom i gotovo.Samo napred Edine,yebeš mail,ko još čita novine.Svi pratimo KLIX :-)))))
Onaj nasri jede govna
ma da je bio i najgori ,on je nas dijamant nase zlato ,a vi srbi cetnici na koga vi navijate ,naravno vama dzeko je najgori jedite muda kreteni dzeko je nas a vi koji zivite u bosni a mrzite sve bosansko umrjecete ko suftovi smrdljivci ,dzeko najbolji si legendo fukare mogu da nam puse
Dzeko, brate glavu gore, dusmani mogu samo da ti posisaju taj bosanski kitas!
Kompany krivac za 3 gola bolji od Dzeke. Ne znam kako ijedan ozbiljan novinar moze uzimati za izvor Daily Mail.
nije odigro na nivou al nije bio ni najgori....goal.com ocjenio companya kao flop of the match, takođe nasri nije bio nista bolji kao i pola ekipe citya
Dzeko mora pod hitno otic iz engleske.. sve manje igra i nema dovoljno utakmica..pitam se u kakve ce foemi otic sa ostalim zmajevima za brazil.
Dosadni ste sa Džekom!
Dobar je Dzeko bio, da je ostao u igri odlucio bi susret 100%, rano ga je izbacio iz igre, a vidi se da mu to nije godilo jer je pognute glave izasao pri 2:2 i velikom povratku u utakmicu njegove ekipe, Aguero je zestok igrac ali sa Skrtelom i da je igro 90 minuta nebi nista mogao napraviti.
Ha to mogu samo englezi......cuj najgori a Company 100% kriv za 2 gola, sta je uradio Nasri......koliko je opet Dzeko dobio lopti od svojih veznih igraca. Ono sto je dobio je licilo na penal toliko je los, jednu je loptu opalio ali je golman fenomenlano odbranio. Daily Mail inace ima na zubu Dzeku ali ono sto je odigrao bio je medju boljim u MC-u. Na Goal.com Dzeko dobio 2 zvjezdice a Aguero 3!!!!!!!!!!!! Nidje veze sa pamecu jer se Kun nije sastavio sa loptom. Dzeko je ko majmun trcao u odbranu pa onda u napad. @kikserinho tvoje rodjenje je donijelo nesagledive posljedice za covjecanstvo i imas um koji moze samo majak da voli!!!!!
Nije istina Konpany je najgore ocijene od Goale.Danas vise neznanaca u Sportu Neama respekta prema igracima lape sto je Dzeko.Sta je Nasri naprvijo cijelu utakmicu spavo Dzeko nije dobijo ni jedne lopte MC je sranje od igre Jebes danasnji fudbal.
Utakmica je bila vrh i Liverpul je zasluzeno pobjedio kao i sto zasluzuje prvenstvo ove sezone. Bilo je i gorih od Dzeke po mom misljenju. Ali morace do SP-a ipak da popravi formu ako mislimo proci grupu.
pa ovaj Dzeko veze nema,on u Radnickom tesko da bi igrao u prvom timu
nekad bio dobar igrac a sad je umisljena osoba il mahalas fukara
Gdje onaj "Safet Susic" sad ?