Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako nekog zanima kako su igrali hrvatski igraci ode na index.hr il slicne stvari i vidi.. naslov ne ide uz temu, to je poenta! jebe nam se kako igraju hrvati, njemci, albanci, rusi- ko sto se jebe i njima za nas
A MISKE zabija stalno svaku bas svaku.......
Mladen zabija svaku 2-3 utakmicu, a Dzeko svaku i to po dva puta
Mene zanima ko je igrao od Hrvata :) Tekst je preuzet sa Totalsporta odakle vijesti crpe i drugi portali, novine, TV postaje i imaju dozvolu za to. @rhinostop - Ti bi o Stankoviću, Kežmanu ili tko već od tvojih igra tamo? Ivica je legenda, jedan od najbržih i najokretnijih napadača ali njegov zenit je prošao. Mladen, rodom iz Brčkog, zabija svaku 2-3 utakmicu. Šimunić je australski Hrvat, obrambeni igrač.
pa dobro mogli su malo sto se kaje editovat tekst, izbacit nerelevantne informacije, al et je8ajiga
Tekst je preuzet od TotalSport-a od kojeg preuzima i index tako da je normalno da spominje i \"likove iz druge drzave\". Pogledajte malo donji desni ugao ispod teksta cjoravci.
koji k.... su Ivica Olić i Danijel Pranjić, ko je mladen petrić a ko josip šimunić? koga u bih boli k.... kako su igrali neki likovi iz neke druge države? igrao je i podolski, gentner, martins, kuranyi..., zašto i njih onda ne pomenete? koga vi \'hrvatizirate\'? go.vna
prepise li se ponekad sa indexa?