Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kako je Gulit to se dobro Stam, da u svemu Guti Anelka Zidan, Kolarov je bila Govedarica, ni majka me jutros nije Huntelar!
Uvek s njom kad Šuker, Kralj se odmah Nađ, Batistuta ona, Savićević ja, k\'o Roberto Karlos da sam Van der Sar, ni majka me jutros nije Huntelar!
Ne budite Pele, Koroman sam ja, od Rajziger ljute i od Kandela, ne budite Pele, Koroman sam ja, ni majka me jutros nije Huntelar!
Svoje prve pogotke u Seriji A nakon što je dres madridskog Reala zamijenio Milanovim (bio je to Nizozemčev osmi nastup). ....Sramota,koja recenica!
Gledao sam mec i Milan totalno slabo odigrao , ali eto ovaj put se nasao Huntelar koji je donio 3 vazna boda , jos samo da Inter ne dobi onaj penal.....
To HUNTER!!!!!! Milan prvak Europe na kraju sezone!!!!!! FORZA MILAN!!!!