Wolfsburg na bh. pogon
0
Dva gola Džeke, jedan Misimovića
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brat Edo !!!
SAMO DŽEKSONIUS I MISKETINJO!!! ;-) KRALJEVI BUNDESLIGE, PRAVI BOSNIANI, POTOMCI KULINA BANA I KRALJA TVRTKA, ISTINSKI PROMOTORI REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!
Dzeko i Miske nek va ljubomorni popuse, danas ste dokazali koji je dvojac nabolji u budeslige.
Dobro kaze spiker Bosnjaaaak Bosnaaaaaaaaaaaa
Tako je malo ljudi na koje možeš biti ponosan u ovoj zemlji beznađa i kriminala.Ali kad se spomene tvoje ime i najveći neprijatelji ove zemlje treba da ti skinu kapu do poda.KRALJU da bog da da te kupi neki klub za 100 miliona eura.Sve najbolje tebi i tvojoj porodici.
dobar je Dzeko,ali moram primjetiti da je Mishke jednostavno kralj desetki,kad igra On igra i Dzeko,kad igra On igra i wolfsburg, kad igra On igra i repka,klanjam ti se Mishke i sretan ti Vaskrs
ako zelis pobijediti nesmijes izgubiti
KO NE VOLI PAPKA DZEKU POJEBAO SVOJUS SEKU
poserm ti se u po usta skrtih.
drk, drk, drrrk.... svršavam na tebe.
Šta ovo viče komentator,Bošnjaci....Kako oni znaju za Bošnjake?Mora da nisu S-H lobisti to kvalitetno odradili. U svakom slučaju,svaka čast momčinama,poljepšaju mi dan i heftu.....sijajno,aferim.Od mene samo jedno...ne odlazite iz ove ekipe,tu ste glavni,voli vas čitav grad i država,nije u lovi sve,da vam ne bude prekasno,kad to shvatite.
Pipo ne ostavljaj nas...volimo te...:)) Nas dvije
Sutra uzimam neradni dan poslije ovakvog praznika za oci.. Dijamant jedan i jedini! Izvinjavam se unaprijed mojim fanovima sto sutra necu nista komentarisati , idem zaliti sa Dzekom ovaj sjaj,ovu rapsodiju fudbalskog umijeca ,nevidjenu do postanka naseg Dijamanta rubinskog sjaj.
OŽEŽIIIIIIIIIIII Sljiva na oko,sljiva na jetru,sljiva u gajbi,sex na tarabi...
ko zna zna ko ne zna, klupa