Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dušan Bajević Srbin i veliki patriota za Bosnu i Hercegovinu, legenda Veleža. Kada je gazio svjetskom scenom Bajević, NK Svinjski nije ni postojao a Bijeli brijeg je bio Veležov stadion. Velež je jedini 1980tih na međunarodnoj sceni spašavao obraz tzv jugoslovenskog fudbala u klupskim takmičenjima. Ovo je Srbin a ne kao oni cirkusanti u Banja Luci izašli paćenici slaviti pobjedu Argentine, da ih vidite hahahahahaha paćenici. Joj koliko ih boli nastup Bosne i Hercegovine. Mi Bošnjaci na referendumu odvojimo Bosnu i Hercegovinu od četničke Jugoslavije i odvedemo je u nezavisnost, pa nas cijeli svijet prizna, pa potom i FIFA a sad i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu stadionom se ori Bosnom behar probeharao i Naprijed Bosno ljubavi moja. Paćenici Dodikovi komplekse i frustracije, jer nemaju ni države ni identiteta. Smrt svim unutrašnjim i vanjskim neprijateljima Bosne i Hercegovine.
ti si gori od ustasa i cetnika,pa zrinjski je postojao daleko prije ustasa
Lik, da je opstala RSK ili neki kantoni sa srpskom dominacijom u HR, Pa da su slavili brazil i palili HR zastave, I ti bi ih mrzio. Ili kako bi se osjecao?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dusko Bajevic veliki gospodin.....
postavlja se pitanje prije svega NFSBIH: "Odakle Željku Širiću bunt karata za najveću utakmicu u povijesti Bosne i Hercegovine." Nažalost, zbog ovakvih i sličnih situacija, na mitskoj Maracani Zmajeve je pratilo svega nekoliko stotina navijača.
Dušane ja već jesam. Puna podrška savezu. Svaka vam čast ljudine. Valjalo je popraviti silna sranja od Ušljanovića, Dominkovića i drugih ubleha za kratko vrijeme.
Tako je , naravno da moramo biti .. To je naša sila , ogromna reklama za BiH , živi bili sto godina !!!
Trazite posao u kome ne želite da ulozite novac kako biste ga dobili! Spremni ste na ucenje i rad za koji bi bili adekvatno placeni! Tu smo za Vas, posjetite nas na: http://ow.ly/y9Exc
Morel preko stele?!
SAFET SUSIC CAR, Svaka cast Bajevicu, ali Sajo trenutno radi pravu stvar sa reprezentacijom, nametnuo je novu igru bas onu koju je on igrao kao igrac i to super funkcionise, dosta je bilo vise onih nepromisljenih lopti na Barbarez Bolica a onda se to nStavilo i na Djeku
pa jesmo ponosni ne kontam sto nam drugi to moraju govorit
SAFET SUSIC CAR, Svaka cast Bajevicu, ali Sajo trenutno radi pravu stvar sa reprezentacijom, nametnuo je novu igru bas onu koju je on igrao kao igrac i to super funkcionise, dosta je bilo vise onih nepromisljenih lopti na Barbarez Bolica a onda se to nStavilo i na Djeku, sad kad gledam igru repke ljepota za oci, ima smisla
Dusko, iskreno se nadam da nas preuzimas nakon Svjetskog. Ili ti ili Vaha Halilhodzic - treceg nema.
PAPE I SAMO PAPE I SAMO PAPE (OSIM-CIRO-PAPE BH-LEGENDE) ZMAJEVI ZA UVJEK
Cuj Ciro bh legenda. hahahahhahaha Jel i DoDick bh legenda, s obzirom da je cirin veliki jaran, i da bi ciro rado vodio reprezentaciju rs ?
Gospodin...bio...ostao...traje...
Naravno da moramo i imamo razloga! Sve su karte otvorene i BiH ide dalje! Ovo nije samo subjektivan stav. Naprijed BiH!