Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno neko ko zna i smije one curice da natjera igrati...
AFERIM
Barbarez mozda, jer bio motivisao ekipu kao niko koga imamo na raspolaganju, ziva je legenda sto se karaktera tice. Musemic sigurno ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sretno Legendo Bajevicu...
Je li on ono pobjegao kada je vodio CZ...
Bajevic je Velezova legenda, koja nije izdala svoj klub, kao onaj pokatoliceni srbo, alkoholicar i pijanica Sliskovic. Ali opet, ne znam da li je on pravo rijesenje.Kazu da je u sred utakmice kad je bio trener Crvene Zvjezde, napustio klupu i otisao iz kluba, jer su mu navijaci govorili da ode.A ovdje raja svasta dobacuje sa tribina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Da nisam fudbaler bio bih maneken" rece nekad nas princ. Rodjeni rodjeni
...ali ne kontam što se raja hvata za Barbareza...šta čovjek radi? koga trenira?
Taman malo da razdrma nase uspavane trebice,bice tesko i rutavo al treb ase nadat i pobjedit te 2 tekme,jos da nam je Royston Drenthe postavljen za kondicionog trenera,Braco Vrvbanjusa za motivatora bili bi ubitacna ekipa
Bravo za Dusana
Pa dok je igrao pametnjakovicu
Novogodisnji poklon
Legenda veleža... Ali trener koji nije vodio nikog 7, 8 godina i ima preko 70god...sto se mene tiče loš izbor!
Dali nam moze neko pomoci koji je se odreko BH drzavljanstva i primio grcko drzavljanstvo cisto sumnjam
E sad jos vratiti Boru Primorca, ubaciti Marica (ako srce moze) i Barbu da bude kao pomocnik. Racunati obavezno i na Kodru, Kajtaza i Tuceta. Da “jug” pokaze sta moze!
Poslije odlaska Žutog sam rekao da je Bajević najbolja opcija. I naravno dobio odmah bruku minusa. Danas, svi kažu da je on najbolji izbor. Sretno Duško!
samo je pitanje nakon koliko utakmica će biti izvrjedzan i popljuvan
Penzioner koji ne radi 6 godina Losa odluka
Bravo najbolja odluka u zadnjih nekoliko godina.
Forza Vrapčići 🐥
Jedini pravi trener kod nas,sretno!
@bosnavazda Samo papci pljuju po njemu.