Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bordo tim rutinski šalta protivnike na hasetu. zrinjski smiješna ekipa sarajevo šampionski! p.s. skretnčari povucite nas za bordo prijatelja.
OPET SVE KAO I TREBA DA BUDE NA TABELI
nije da se hvalim, al\' ko je pobijedio bičez? :P
Niste ni prenijeli ovu vijest: ISLAMSKI FAŠISTI KAMENOVALI AUTOBUS SA NAVIJAČIMA U KONJICU Pri povratsku sa prvenstvene utakmice nogometne BH Telecom Premier lige BiH autobus sa navijačima HŠK \'\'Zrinjski\'\', te nekoliko kombija i osobnih automobila, nepoznate osobe kamenovale su u središtu Konjica. Kada su autobus i vozila usporili na semaforu nepoznate osobe zasule su ih kamenjem pri čemu su oštećeni prozori na autobusima i vozilima. Također doznajemo kako je nepoznata osoba automobilom udarila dvojicu navijača koji su nakon kamenovanja izašli iz vozila, nakon čega se vozač udaljio u nepoznatom smjeru.
sarajevo kanta od kluba
Zasto se Zeljini igraci ne raduju golovima u Trebinju,za razliku od golova koje dadnu na drugim stadionima?
@Amar reci mi molim te amare koju si ti utakmicu gledao. Kraj utakmice nije odsvirao Skakic vec neki drugi sudija i da si gledao znao bi. Ovako reguju svi nerealni navijaci..... Ali sta ces boja tudja nevolja nego svoja dobrina
Ja sam kupio šal od svog ŽELJA!
Ne kaze se ZELJO, vec Zeljeznicar!!! postujte pravopis.
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG, SAMO SARAJ*VO!!!
E zbog takvih \"intelektualaca\" poput tebe, fudbal i jeste tu gdje je. Svi glumite pamet i ne daj Boze da kupite ulaznicu od 5 KM i pomognete Klub, a onda ocekujete od tog Kluba da bez banke u blagajni napravi ekipu ala Barcelona. E sad ja tebe kao \"intelektualca\" pitam za recept, mozda si toliko pametan i sposoban da bez banke dovedes Mesija, Iniestu, Ronalda i ostale zvijezde pa da ti i tebi slicni \"intelektualci\" uzivaju u igri. Stvarno si \"bistar\"!
Jesul igrali Sarajevo -Zeljo medjusobni susret u jesenjem dijelu sezone 2012/2013 i ako jesu kolko je bio rezultat.Unaprijed hvala za informaciju .
Navijaci su jaci glupani. Ko god je navijac, plafon ima samo srednju skolu.
prema prosijeku gledalaca fks prednjaci...zvanicno gdje god bili uvijek ispred vas....
NUHANOVIC... mirisite podnozje ledja..mi se izvinjavamo..
hoće li iko javno reći koliko plata nisu dobili naši prvotimci dok se željini vozaju u skupim automobilima i kupuju stanove naši se trolaju doduše neki s biciklom dođu a neki pješke!!
Bravo torpedasi evo vam po jedno pakovanje vrislica