Sarajevo – Olimpic 3:1
0
Drugo poluvrijeme kobno za "vukove“
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je to ČITAČ KARTICA ??? A šta je to SEGWAY ??? A ima li negdje u BiH boljih navijača od Hordi Zla??? Obzirom da idu hladniji dani, hoće li nas biti 2.000,00 na grbavici??? Možemo li mi pobjediti bez penala i bez isključenih protivničkih igrača, bilo koga??? Gdje ćemo prodavati košpe obzirom da je sve manje i manje raje na Vilsu i grbavici??? Kada ćemo dobiti novu opremu??? Možemo li i mi imati LCD na stadionu??? Možemo li i mi biti kao HORDE ZLA??? Možemo li Pitarimaza derbi zabraniti bubnjeve i megafon Pitarima??? Možemo li im potpuno zabraniti dolazak na derbi jer će nas poderati u navijanju i pravljenju atmosfere na našem stadionu. Možemo li i mi onako sa zastavama napraviti kada ulae igrači? Može li naš trener prestati nositi GAY polo majice i džempere? Kada ćemo početi praviti novi stadion sa tom njemačkom firmom?? Možemo li i mi imati onako ekstra pjesme kao HORDE ZLA? Kada će biti koncert Ljube Aličića na grbavici? i jos ovo jel mozemo i mi imati vodju da nam ne krade pare
NIJAZEEEEEEE, NIJAZEEEEEEEEEE, NIJAZEEEEEEEEEEEE.....POFAMFLAJ GA!
pobjeda u reziji poznatog uzimaca para Midhata Arnautovica.cist penal za Olimpic i nepostojeci za pitarcice uz pregrst sviranja na stetu Olimpica.a onaj spiker smrdo s BHT1 pravi se budala ko da nije vidio sta se de3silo u sesnaestercu malih pitarcica kad igrac u prljavom bordo dresu udara igraca Olimpica pa se solidarisao sa Arnautovicem.crveni karton i penal.mogu smrde protiv malih klubcica al kad dodje Borac podviju rep.bodriti svaku ekipu protiv omrazenih pitara.Unaprijed j...m majku svakom ko bude repliciro.
Ono je bilo Jahovićevo torpedo!!!
kol\'ko je bio koeficijent iz dvice u keca? ne znam, pitajte Blekica i raju iz uprave Olimpica. Treba pratiti ko ce iz ovih klubova u narednih par dana kupit\' auto il\' stan...
Nemoj ti nekoga kritokovati kad nisi nosa promolio dalje od Hrasnice . Onoliko navijača koliko ima na utakmicama K.K. Sarajevo dođe na jedan trening večih klubova u Europi i ti nešto pričaš . A što se tiče bubnjeva i ostalog da vidiš kkoliko ljudi toga donesu mislio bih da si na koncertu U2 i mojne mi ti pisati o navijanju .
Utakmica prodata u II poluvremenu . To je mogao primjetiti i neko ko nikad nije pogledao fudbalsku utakmicu !
BRAVO JAHOVIĆU.E NEK SI VALA I PSOVAČIMA SA ISTOKA POKAZAO PRSTOM DA ŠUTE...A HORDE...HORDE KO HORDE...PRVI,JEDINI I NAJBOLJI U DRŽAVI.AFERIM MOMCI I ČUVAJTE SE NA GOSTOVANJIMA.
Drugo poluvrijeme kobno za \"Vukove“ Svidja mi se ovaj naslov. Ko nesto iz rubrike \"BiH politika\"
Strunfete, Tisina . Pa poklonim vam sudija penal u Vrapcicima i jos imate obraza da se javljate.Za kartu nemate da kupite da bi gledali svoj klub ????! JEDNOM JADOVI ; VAZDA JADOVI!!!!!!!! Mali Strumfici.
U INAT SVIMA I DO EVROPE I GRUPNE FAZE !!!!!!! JER SMO NAJUSPJESNIJI BH KLUB POZDRAV SA SJEVERA
sva sreća pa je bio prenos utakmice, inače bi svi rekli sarajevo dobilo zasluženo na osnovu teksta gore. ko je gledao mogao je vidjeti situaciju gdje igrač sarajeva, nakon što je napadač olimpika šutirao i lopta odlazi u korner, hvata istog za vrat i baca ga na travu na očigled svih sudaca ( i deset da ih je ništa se ne svira) zatim krvnički start nad, gle čuda igračem olimpika, u svim ligama crveni karton a sudac pušta igru i nakon sličnog faula nad drugim igračem olimpika svira kontra faul ( zemljo otvori se). kod penala sam prebacio na snooker
ono u najmanju ruku sumnjiva utakmica iz 2 u 1
@Meljovac Bravo majstore !!!!!! Neka malo uče.
olimpiCCCCCC? apsolutno fuj!