Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji propuh u našoj odbrani vlada, svašta!
Odbrana nam je ko iz horor filma
svim silama treba se protruditi da se i Sarajevo i Zeljo izvedu na pravi put, i da bez upitnika nastupaju u Evropi svake godine. I to da se ide u grupnu fazu! A to ni jedan klub ne moze mjenjajuci trenera svako 3-6 mjeseci koji dodje i otpusti sve igrace koje je predhodni trener doveo i tako u krug! I onda on opet dobije otkaz, pa slijedeci otpusti sve njegove i cao bye! To treba prestati odmah, a pitari i manijaci skupa, svim silama, i pored rivaliteta moraju gurati oba kluba naprijed.
Sva tri gola preko lijeve strane. Kod prvog Duljevic kao da je na terminu. ispade k'o fišek
Ma ljudi ovaj Hurtic ne moze bit trener Sarajeva..mora se dovest iskusniji bolji trener sa autoritetom..
ipak mislim da oni pokusavaju da zavaraju nase pred derbi da nije tako pregazili bi Ruse ko plitak potok
Bolje da su 2-3 juniora stavili..neka se uče i za 1-2 god bit će nešto od njih..ovako užas. .
Punac zaglavio na granici?
Nije na granici,vec u ovim trenutcima polno opsti sa tvojom majkom !
Kme, kme
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
gledao sam svaku tekmu koju sam mogao gledati i pitam se sta je to Hurtic promijenio otkako je Jesic otisao ali ne mogu nista da primjetim unatoc velikim rokadama u ekipi...nek nam je Bog na pomoci
Dovoljno je to sto cu reci da je isti ovaj Krasnodar prije par dana izgubio od Cibalije 4:1
https://www.facebook.com/FCKrasnodar/posts/1368307443197531:0
E kad nas Krasnodor vako odra :(
jel vam to azmir naredio da sve pare potrostite na plate tuzlacima? bjede jedne smrdljive. Jel to mi nemamo omladinski pogon? ako nema para za normalna pojacanja sta ce vam sin mafijasa na golu? bjednik i calasan koji pobjeze u grcku. Strah me da ne bude Dino ko Ibrakovic ili da je to sve dio istog klana.
Pa dobro ce im doci pripreme da se pripreme na poraze..muahahahah
Divovi! 😂😂😂😂
tuzlaci vladaju FK SARAJEVOM ja nemam vise zivaca ni snage ovo da pratim satro po fb stranici FK SARAJEVA ostavljaju afirmativne komentare za sugradjane aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BH liga shuplyung, taraba, fishek poderani i ne znam ko uopće prati BH ligu i ove nashe kvazinogomentne talente
Jos kad kazu "svetinja" :D :D :D
Zna li ko koji je ovo bio tim Krasnodara. Drugi? Treći?
Prvi majmune sa grbavice