Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito, Dr.Ogba, Bogba, zovite ga kako hoćete, ali on je najbolji napadač u zadnjih deset godina. Jedna šansa = jedan gol, tako on igra. A ne ko oni precijenjeni \"napadači\" Barceloni koji to i nisu (Sanchez, Fabregas)...25 šansi NULA golova. Doviđenja. KTBFFH!
pola covjek,pola zvijer ime mu je Didier... idemo i na Camp Nou da se igramo s Barsom...
Misliš da trčkarate za Messijem i ekipom i igrate bunker ko da smo u drugoj ligi? :D
jesu dosadni ovi navijaci barse i reala, naprijed celzi i bayern izbacite ove sminkere i usutkajte ove njihove dosadne simpatizere
Ajd \"glumac\" ne seri. Imali ste sreće i sad tu filozofiraš kao izazvali ste je i zaslužili. Ne prdi uz vjetar. Osim bunkera kojega nisam vidio još od prije dvije godine ništa drugo niste pokazali. Pobijedili jeste. Čestitam, ali to je sve. Pa i Osasuna je pobijedila Barcelonu i dala im tri komada. I u Barceloni igraju ljudi, ali sad tu praviti neko umjetničko djelo od ove slučajne sinoćnje pobjede nema nikakvog smisla.
Po mom misljenju velicinu kluba gledamo po broju osvojenih trofeja, po toj logici Barca nije ni medju 5. A to da je najveci klub moze samo izvaliti g.l.u.pi B:AL:A:V:A:C poput tebe. A to da li su nam pomagali to me se ne tice, i nemoj fatati raju na tu foru. U teskim vremenima pomagali su mnogi. Samo si ti tad tutu u rikverc gonjo pa ne znas.
pa kad je vam je barselona bratski grad , sto ne navijate za espanjol ?? ,,, a zaboravljate onu sezonu kad su igraci farse i rukama i nogama igrali i prosli , to je ono bilo kad je drogba popiz.dio na kraju , kad je ballack maho rukama ko ptica , e samo zbog toga da hoce chelsea proci !
Eno sad pomagala nam Barcelona pa ajmo navijat za njih... Prva stvar... Kakve to veze ima s fudbalom i navijanjem?? Pomagala nam je i Saudija pa navijas li za Al Ihlad? Ne kenjaj zivotati s tom pricom. A to da je Barcelona najveci klub mozes reci samo ti kao neznallica a klimatiglavom na to mogu samo navijaci barcelone veci duduci od tebe.
To si procitao na wikipediji preko compa sto ti je cruyf kupio jelda ? jeb.ala te barca. pricas o sarajevu koda si prezivio to sve i kladim se da ti je babo pricao pricu o aliji i da si to sve povjerovao, jeb.o li te i on. Meni je samo drago sto je pobijedio chelsea, ne finansira mene abramovic ko tebe uprava barce sto se smilovala narodu bosne, prokleti cigani
\"Čudi me da si ostao na nogama tijekom cijelog intervjua nakon utakmice.\'\' ...ccc
a BHT sranje od utakmice,uspavanka bog te,sreca pa imam hrt 2 da uzivam u tekmi,sranja od televizija boze :O BH Fanatikos ;)
Ima da ga lagano popusite,kao u snovima:D Bit ce tika taka citavih 90min...Prvo ove murinjove šošone da naguze:D
ma haj ne serite sve jedan duel do sad trebao je celsi dobiti jer je jedina ekipa koja je nadigravala barcu a gubila zbog sudija, i sta sad desilo se da barca napokon njih nadigra i realno je da celsi pobjedi... živi bili pa vidjeli oni bgm cellsijuj ne mogu nista
Tooo Didier. Tika-taka, tika-taka, i onda dođe Drogba! Za sve vas separat.ističke k.u.r.č.i.n.e., pro.guta.jte Drogbinu crnu mambu! @Londonac - ti si Londona vidio samo na Nešnal Điogrefiku.
ti si veci glumac od ijednog cigana iz reala...mars u pm
Halo, sta je leprsavci? Nema pobjede bez sumnjivih penala? ZNATE LI STO JE SINOC BUSQUETS ONO PROMASIO? BOG SVE VIDI - ETO ZASTO. I AKO IMA IMALO PRAVDE SAČUVAĆE ČELZI NA NOU KAMPU UPRKOS I PLATINIJU I UEFI I PADANJU GOBLINA
To što ti mama ne priča takve detalje ne znači da je ne zimogu, papkaru