Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo,vijest je zastarjela,Chelsea je sa Stoke-om igrao u subotu. Kao drugo, ne shvatam po cemu vi procjenjujete da se Didi svađao sa navijacem? Covijek mu je samo govorio da dođe,sto ovaj nije ucinio.. I fertik.. Kao trece, Drogbi nemate sta rec,on je insitucija za ove danasnje igracice.. CFC ¨!
cuj svadjao se navijacem, a samo hotali malo jbt
ma nema gore stoke od navijača..
Kad je \"plitak\"....što se ne ponaša kao gospodin poput Zidanea koji ga ne bi zvao da siđe....već bi otišao gore i boom glavom :D
Kako se svadjo majke ti? Reko mu da dodje... ovaj nije i Drogba otis\'o... I da je navijac siš\'o, kladim se da bi mu Drogba samo ruku pružio... Čovjek se bori za ljudska prava i protiv rata. Ljudina.
Pitam se, da li procitaju tekst kada ga napisu?
ovaj drogba i sa 40 godina ce biti bolji nego torres al eto...