Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A frank lampard?
DD je legenda, kralj, king, car, lav, prvak skoka u dalj... nema boljeg igraca i covjeka igraca!!! Voli covjek svoj (PRAVI) klub, a ne ko ona PEEZDA Ibrahimovic sto radi. Nadam se da cemo uzivati u DD. golovima. Pozdrav
Slazem se sa jeremy-em ali bih batistutu stavio ispred marca.Jer je igrao umnogome slabijem klubu za razliku od van bastena. Pogledajte na you tube-u 100 najljepsih batistutinih golova i vidjecete kako je bio jednostavan a ucinkovit napadac.
Drogba jeste dobar ali Marko Van Basten pa Gabrijel Batistuta, dva najbolja centarfora ikada !!
da, najbolji je iza Senada Brkica
Drogba je najbolji napadac svih vremena
nisam bas 100% siguran, ali transcinatore u prevodu znaci \"vucni konj\".. ne znam bas da li je drogba taj..