Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da si ti samo koju godinu mladji samo bi vi davali glavobolju drugima a ne oni vama. pogotovu ne City koji po meni ima najgluplju ekipu u Engleskoj. Igraci sastavljeni bez taktike. Niko ni sa kim ne funkcionise kako treba. Dodavanje ne idu. A centar-sutevi i ne postoje. Dzeko se ne uklapa. D.Silva i Nasri ne znaju glavu dignut dok trce. Kolarov igra kako se njemu igra a Jovetic kao da se za*ebava negdje na ulici s rajom. Jedina svijetla tacka je Toure...i ponekad Aguero.
Kad ce Amidzino zlato u Celzi, nesto su pricali o tome. Ili ce ipak u Arsenal? Ili ipak Inter mada se umijesala Sevila a i Bordo ne odustaje ;) Prestadose pisat o njemu kao da ga ni bilo nije, toliko Amidzinog truda i klixovih textova ne pomoze da se Slino Sven makar Turske uhvati