Wesley Sneijder
0

"Dosta o Benitezovom otkazu, on je dobar trener"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Navijači Intera sve su nezadovoljniji radom trenera Rafaela Beniteza, a i u talijanskim je medijima sve više negativnih kritika na račun španjolskog stručnjaka.

Aktualni europski prvak se nakon nedjeljnog poraza od Milana (1-0) u gradskom derbiju nalazi tek na petom mjestu ljestvice Serije A poslije 12 kola. “Rossoneri” mu bježe šest bodova, a drugoplasirani Lazio pet. Ni u Ligi prvaka Inter nije uvjerljiv, nakon poraza od Tottenhama na White Hart Laneu (3-1) u 4. kolu ima tek sedam bodova, ali je još uvijek u dobroj poziciji za prolaz u drugi krug.

Unatoč slabim rezultatima, ponajbolji nogometaš “nerazzurra” Wesley Sneijder stao je u obranu Beniteza, uz tvrdnju kako bivši trener Liverpoola nije u opasnosti.

  • Dosta mi je Rafina imena u novinama. Priče o njegovom otkazu su samo dosadne i uznemirujuće glasine. Moramo zaustaviti sve te zvižduke i kritike jer Benitez je dobar trener - izjavio je nizozemski veznjak za Tuttosport.

  • I sam ću preuzeti dio odgovornosti za posljednje rezultate. Ali, momčad koja je osvojila Ligu prvaka prošle sezone bila je sastavljena od 22 lava, a takva je situacija i danas.