Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovakvih naslova gubimo ...
nije ni remi loš rezultat, jos uvijek je dosta bodova u igri :)))))
Ovi na Fifinoj listi ko Tinka na Euroviziji !
Zadnji put pobijedili kad je Saraj'vo prvak bilo
Ta ruka... nesto sakata.
Дакле, одговарају јој источноевропске државе.
da ne izgubiše od kipra, sad bi u ovu utakmicu mogli opušteno ući i zabiti 4,5 komada, ovako ulaze stegnuti i grču, e moj Džeko i ekipo šta nam uradiste, pomiluj ti malo amricu i odvedi SOFIJU kod tate u bg ;)
jes na prste jedne ruke... najgore je što smo mi medzu tim prstima i ne podcjenjujte nikoga tako vam boga.....
Samo se vi klixovci udarajte kojekakvim mjestima na zvanicnim lista,rerzultati se pamte,ostalo je sve samo statistika,nismo mo nista uradili kao, reprezentacija,otisli jesmo na SP,al s obzirom da smo omali i grupu laganu,jedva smo se provukli,daleko smo mi od ozbiljnog tima
treba ici na raj bod,u potpisu safet.
hehe...mogli su isto tako i kod Kipra....okanite se svi tih statistika, ni za sta ne sluze!