Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha
A MILAN GA PRODAO ZA MILION EURA....ALI ETO,GRESKE SE DESAVAJU I NAJVECIM GIGANTIMA.
Gledam taj fudbal, doduše ne pratim toliko Bundesligu ali za ovog lika prvi put čujem. Pa kako može no-name igrač toliko da vrijedi? 100% pranje para. Pitam se koliko onda Messi vrijedi, 1 milijardu?
Nevjerovatno koliko kontradiktornosti u samo par recenica.
jes vidio
smrde mi noge
Ma previše, ne vrijedi on ni blizu tome, on nije neki individualac, brz je, to ga izvlači al da od njega ekipa zavisi, nije taj tip i pitanje je kako bi se snašao u agresivnijoj ligi kao što je engleska, u barci bi možda i mogao al skup, preskup
Kakve veze ima Afrika s njegovom cijenom? Sto si glup? Osuđuješ nekog po tome odakle je, on ne vrijedi te pare al nije nimalo manje vrijedan od ostalih igrača samo jer je iz Afrike, smiješno..
S kim ti raspravljaš svega ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)