Roberto Mancini
0
"Dobro je da je Džeko zabio"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chuvajte se ckepi Dijamant je poceo zabijati.
ne s.e.r.i
MANCINIII PAZI ZENU !!!!
Kazu Dzeko zabio jel to dodje nesto k\'o ucero.
Kakvo je ovo govno od stadiona, ok neka je, ali onda kad dodju pa kukaju da u Zenici nije dobar stadion, pa bolji su uslovi od ove blatnjave bare sto puta barem!!!
Znam da cete mi obrisati komentar, jer je dozvoljeno samo bajkovito pisanje o dijamantu, ali realno ovo danas i do sada nije nimalo dobro! Izuzetno je spor u tranziciji i vracanju nazad, te vidno fizicki najslabije pripremljen igrac Citya, i za razliku od bundes lige, izuzetno los u skoku, malte ne svaki duel je izgubio u vazduhu! Realno
IDEMO PLAVIIII ZMAJEVI!!! xD @XYZ ti bi se pokazao bolje? Joj dzeko jesi ga PRIKUCO ono pravo!!! xD
MAJSTOOOOR NASS DIJAMAAANT
džeko voli zabit, heheh
mancini u potpunosti se slazem s tobom
U prevodu: Džeko, loše si se pokazao do sad, ali si danas barem dao gol!