Nogomet
2

Dobre vijesti za Chelsea, vraćaju se David Luiz i Samuel Eto'o

Totalsport
Samuel Eto'o (Foto: AFP)
Samuel Eto'o (Foto: AFP)
Chelsea u utorak očekuje uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka, a Jose Mourinho na treningu uoči susreta mogao je u punom kapacitetu računati na Davida Luiza i Samuela Eto'oa.

David Luiz bio je izvan terena još od povratka s reprezentativne akcije početkom mjeseca dok je Eto'o u istoj sedmici bio među strijelcima u pobjedi protiv Tottenhama 4-0 te se u tom susretu povrijedio.

Ostaje za vidjeti hoće li ih Mourinho koristiti već u susretu protiv Galatasaraya ili će u konkurenciju za nastup ući za vikend kada Chelsea očekuje veliki gradski derbi protiv Arsenala.

Protiv Galatasaraya ipak neće biti Ashleyja Colea koji je još uvijek neoporavljen od povrede ligamenta koju je zaradio uoči dvoboja protiv Tottenhama.

Chelsea će protiv Galatasaraya na Stamford Bridgeu pokušati izboriti nastup u četvrtfinalu Lige prvaka, a prvi susret u Istanbulu završen je remijem 1-1. Vrijedan pogodak u gostima postigao je Fernando Torres, a nadu Galatasarayu dao je Chedjou.

Nakon tog susreta Chelsea je u engleskom prvenstvu upisao dvije pobjede i poraz dok je Galatasaray u turskom prvenstvu dvaput remizirao i jednom slavio.