Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ti si naš Ibrakadabra
"Pobijediti i nema druge." Bravo, Milane!
rasizam fasizam xenofobija nacionalizam bi trebao biti zabranjen u zdravim granama drustva cijelog svijeta kao medicina i sport-pa se suzdrzite pomenuti unaprijed HVALA
Milane, noga ti se pozlatila! Odnosno glava posto jos nisi nogom dao gol za repku! :) a bice ih aBd! Onaj udarac (gol) glavom protiv Velsa, ni nas Dzeko nebi mogao dohvatit glavom..
Milane svaka cast, nek te zdravlje posluzi, puno uspjeha u karijeri i sve nabolje tebi i tvojoj porodici
SAMO NAPRIJED MILANE
to Đuriću satracemo ih,kaki irci samo nesta po krilu ubacuju,to zatvorit,i oni su u matu,a jedan go ce odlucit obje utakmice,bolje ovde 0:0,samo da ne primimo go
Štali će sad Dodik da kaže :D :D :D
Djuric ce u Januaru u neki "slabiji" klub u Bundesligu....Majnc, Frankfurt....tako nesto.
sta mi minuse lupate mamlani jedni, sta mislite, da ce u Bajern?
najjaci srbin u kategoriji najjacih srba :)
Janjicaru,ti si samo mali janjicar i nadam se tvom povratku u Slobodu iz Tuzle,za bolje i nisi,bedo.
hahaha ti još živiš u 'bitki na Kosovu' jade jadni. Žao mi te je.
Baš je bijedan, mlad, ima pare, voli rodnu grudu, igra za nju svim srcem, i većina ljudi u našoj BiH ga voli i poštuje. koja bijeda. Ti sa druge strane mrzis sebe, pa sve što nije velikosrpsko, mrzis svoju zemlju,volio bi biti srbijanac ali ne možeš, za njih si ti uvijek glupi bosanac, i povrh svega nemas za cigara i kafe. Koja si ti ljudina.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
"""""U posljesportdnjoj utakmici smo pobijedili 5:1"""""" posljedfvgjdlfkjgdlknvldsjesapokdj lakše je
haha, puno lakse