Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tika-Taka jebat ce vas Svraka.
Švraka je igrač koji se vuče po terenu i samo smeta.Švraka je promašen slučaj.Ako bude igro imate manje čovjeka i fudbalera na terenu.
Švraka je 13esti igrač FC Sarajevo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa *** te dan,dovoljno je samo vidjeti ove tri face i one tri face,pročitati ove izjave i one izjave.Jednostavno s jedne strane normalna raja,ljudi,a s druge prepotentni izrodi i huškači,s jedne strane se poštuje protivnik s druge se najavljuje prolaz već u prvoj utakmici.Šta reći ponosan sam što sam navijač Želje. istakao je Ćurubuzović -JEL TE STID KVAZINOVINARU
Visit Brajko.
Drago mi je da je Dino svojim radom i dugogodišnjim nesebičnim zalaganjem dospio tamo gdje je mjesto zaslužnim "mašinovođama" Željezničara, uvijek i bezrezervno za Željezničar, vječita granitna stijena, a sada primus, kao kruna karijere! Hvala Željezničaru što mu je ukazao veliko povjerenje, i jer nisu tražili dalje, i ljudima oko Želje. Hvala i Husrefu Musemiću, kao velikom prijatelju Željezničara, osim kada je derbi, koji je uvijek drag gost na Grbavici, njegovom drugom domu pored Koševa. Iskreno, bez obzira na krajnji razultat, uvijek sam se pribojavao Husrefa na klupi Sarajeva u derbiju, no srećom "zahvalili" su mu se, a on ostao gord, veći od reflektora Koševa. Derbi se ne zna, slabiji derne jačeg ako se jače "namerači", hajmo sutra da dernemo Jarnija i Tana, da pomognemo pitarima da vrate na istok svoju staru parolu "bolje treći uz pomoć ....., nego prvi uz pomoć ....." :))
Ako kanimo pobjediti ne smijemo izgubiti
Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti, ne vrijedi... :)
0 - 3 hladno ..
u revanšu hladno ..
Kad smo već kod Svraka.... zna li neko Didy Svraku, treba mi broj :)
Neće oni dat go da se igra dva dana :D
Svani srijedo da jebemo torpedo!
Evo Kurza pitare moj, pitare moj, p..i ga ti... (nije šala, fakat dolazi Sebastian Kurz u Sarajevo)
Grbavico otvaraj kapije....
Ovaj KLIX briše komentare ljudi,,koja je ovo cenzura.Admine napuši se kurca jesi čuo!!
i *** te i ćurbuzović i švraka
Od ove utakmice aBd krece BORDO masina da melje !!! Troje vam je misevi
Bordo DIVOVI (!?) kreću još od 2007. godine, ali nikako da krenu.
Na onu Grbavicu treba poslat sanitarnu inspekciju da uzme uzorak terena na analizu,Napišali su manijaci onaj zid pored ulaza na JUG,,da prosto sumnjam da na terenu nema stafilokoka , sreptokoka i eserihije.KATASTROFA je Grbavica.
Bar imamo gdje pišat'
Nama se bar ima gdje poslat' inspekcija...tugo podstanarska :)
hocel biti bolja tekma nego džeko-mesi?
Primicete ga....