Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabio hodzic za dinamo, kozulj za hajduk, lijepo..
Bravo Ara! MOSA LJOZE BA!
MOSA LJOZE, MOSA SNABO
Da je neki igrac bio ostao bi u Zeljeznicaru !
U Zelji ponikao, prodali ga Liverpoolu dok je imo 15-16 godina al u Zelji bio ko na posudbi, oni ga prodali Dinamu. Kako ce Mamic lagano da digne 15+ miliona na njemu.
@useraccount hahahhhaha misliš, Mamić je na Balkanu kralj svih klubova što se tiće prodaje igrača, a vidjet ćeš ako Ara krene derati u Repki kako će se lagano prodati za 10+
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
buducnost nase repke, naprijed sa bajicem ima da ubijaju ljudi
Koji Bajic crni
@Bobovac84 ponovo neki glupi srbin.
bravo momak...mamic ce na tebi dobro zaraditi...
@tuzlak478 Nek zna zato Husic. Btw, cisto sumnjam da si Tuzlak, iako, prema tvojim posljednjim komentarima, po omalovazavanju svega sto je bosansko, pocinjem da vjerujem da si cistokrvni Tuzlak.
@tuzlak478 Pa jel mislis da Hodzic nema perspektivu? I ja naso s Tuzlakom raspravljat o fudbalu...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)