Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se koji je najjaci klub na balkanu NKDZ
Buduci da je u Hrvatskoj tekmu prenosio MaxTv pa nismo mogli gledati Dinamo na HRT-u ovom prilikom zelio bi zahvaliti svekolikom pucanstvu BiH na placanju RTV pretplate i omogucavanju pracenja dvoboja na Federalnoj Televiziji. :)
MAMIC BEZ NJEGA BILI BI HAJDUK.
imali su više sreće nego znanja (kao i prošle sezone). dobili Maribor da se sa njim bore za LP!? pa, njih bi i Sarajevo izbacilo. a koliko su mocan i dobar klub, pokazaće nastupi u LP. samo da ne stradaju kao prošle godine. NIKADA klubovi sa ovih prostora neće biti fudbalska elita. može netko da zaluta među njih, ali brzo shvati gdje mu je mjesto.
prijete Dinamu to kad sa Željom budete igrali
LOVA JE PALA,A SAD ŠTA SE UGRABI,DOĐE KAO JACK POT.I TAKO SE TO RADI,BRAVO DINAMO!!!
Jel igro Dzeko?
U Dinamo stiže zvijezda mlade repke Čilea koji je do sada upisao i tri nastupa za A vrstu, 20-o godišnji Bryan_Carrasco http://es.wikipedia.org/wiki/Bryan_Carrasco Dinamo slaže super jaku momčad za drugi dio sezone.
sta je ckepi nacionalisticke , do sad uvjek primjetite pravopisne greske a sad ne mozete ni u naslovu da primjetite jer imate precih poslova da se svadjate na nacionalnoj osnovi , a sve balavac do balacva Bog vas pobio ps. zaredom , u naslovu sastavljeno , brw klixovci jos jednom
Dinamo je institucija za sve ostale klubove s balkana.
NACIONALISTI AJMO RAZLAZ SA SPORTSKIH TEMA !!!! ZAOSTALI UMOVI !!
prevaranti
Cestitke zapadnim komsijama,puno srece u grupnoj fazi i prolaz dalje, a ove sa istoka(smrde) ne mogu nazvati komsijama to su okupatori i genocidasi. Napred Dinmo i napravite jednu Oluju, pa da svi zajedno slavimo
Dinamo pod hitno dovest lijevog beka i killera- Klasnića... Badelj ionako potpisuje za HSV ovaj tjedan...
LAHKO IM JE U LIGU PRVAKA PREKO BIJEDNOG MARIBORA ! ! ! ! ! ! ! ! BRAĆO PO BOJI! ! ! ! ! HOĆEMO NOVE DASKE NA ZAPADNOJ TRIBINI ! ! ! ! PLAČEM KO BRACO GUMENA GLAVA OD MUKE ŠTO ĆEMO I SLJEDEĆU GODINU EVROPSKE UTAKMICE IGRATI NA KOŠEVU ! ! ! ! GDJE SU PARE ZA NOVE STOLICE MAFIJO ? ? ? ? HOĆEMO NOVE STOLICE I NOVE DASKE ! ! ! ! ŽIVJELA PLAVA GRBAVICA ! ! ! !
haj mozda ove godine i odigraju i jednu utakmicu nerijeseno.
Sta bi ove komsije Hrvati bez nasih Bosanaca..Od fudbala do kosarke i tenisa, sve Bosanac do Bosanca :-)