Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozdra raja,bravo ibro dirka,obrazložio si sve tačno kako je trebalo,ali neki opet neće shvatit već će si umišljat da je jedan seljački klub koji ima posjećenost ko nk Šumadija velik i slavan.Serem se na take.
Nix ili kako se vec nazivas, ti nisi musliman. Ti si obicna budala. Izvini na ovome, ali morao ti je neko reci, mozda jednom ipak dodjes sebi. Dinamo nije hrvatski vec ustaso-profiterskii klub, apsolutno poseljacen (koji inace nikada nije osvojio kup UEFA nego sajamskih gradova, onda kada je to takmicenje bilo na nivou Intertota, otprilike), bas kao sto je i ta nekadasnja CZ sada jedan obicni seljacki, cetnicko-profiterski klub koji sa onim starim dijeli samo isto ime i \"po zakonu\" otet stadion. To je otprilike to, samo sto si ti dubok ko kosevski potok, pa ti je sve u imenu i ambalazi, koje sa danasnjicom i realnoscu nemaju bas nimalo relevantne veze.
Jesi li ti novi ili si isti pa si umjesto koale stavio ibro dirka.E moj ibro samo pogledaj tko je čestitao Dinamu i u čestitci su rekli da je Dinamo velik klub.To nećeš priznat jer je Dinamo hrvatski klub.Ja sam musliman,ali ću pošteno reći da je Dinamo velik jer uistinu i je velik.Kao što ću reći da je i Crvena Zvezda velika.Veliki su i Željo, Sarajevo,Velež,Hajduk,Partizan,ali nisu kao Crvena Zvezda i Dinamo jer su oni osvojili europski trofej.Crvena Zvezda je bila europski prvak,a Dinamo je osvojio kup uefe.
Dinamo je odavno seljacki klub, zato i ovoliko upiranje da se bar na papiru pretvori u nesto drugo. Zao mi je i seljaka koji se ovako moraju dovoditi u kontekst sa navijacicama istog koji sebi tepaju BBB, te nekakvim Mamicima i ostalom jeftinom bagrom koja je sebi umislila da su veliki. Velika chuna od muhe, mozda, i to je sve.
Ovo je samo prefiks jer je Dinamo nastao od Građanskog.Svaka čast tebi iznad što si odgovorio ovom koali.Ima ovakvih nemaju veze sa nogometom,a gluposti pišu.
Malo pripazi šta pišeš.Dinamo mali klub vidi se da nepratiš nogomet.Ukucaj na youtubeu koji su mu sve slavni klubovi čestitali rođendan.Nemoj se sramotit konjino glupa,da mi je samo znat tko te takvog glubog napravi.Starom ti je se sigurno žurilo kada te je pravio pa si tako glup ispo.
HEBO VAS DYNAMO I MAMIĆI U NEKU STVAR.ŠTA MI IMAMO OD TOGA ŠTO ONI MJENJAJU IMENA,OKANITE SE PISANJA O TOM JADNOM KLUBU SAMO ZATO JER IM JE VAHID TRENER.
Zanima me kojem bi se našem klubu mogao dodati prefiks \"građanski\" obzirom na poslijeratnu strukturu u BH klubovima ;).
koga libo racku za dinamo,pa nije vam ovo poskok p..da vam .aterina