Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tendenciozni naslovi ukazuju da je posjeta pala, tacno sam pomislio da je izuo kopacku, skinuo kostobran i soknu... nista brutalno ovdje nema Al ironija je sto na ovom ukradenom videu pise golovi :)
Svi ustase i odose
Jedno pitanje za široke narodne mase. Da li osim Moja TV i drugi operateri isključuju prijenose sporta na HRT2, konkretno, danas, utakmice Dinamo-Hajduk? Pa jbt ovi s Moja TV mi fakat znaju živce trenirati. Da sam znao za ova isključenja nikada ne bih potpisao ugovor s Moja TV.
Telemach nije.
@VOXpopuli2017 nema ti to veze sa mojomtv, ako neka tv kuca nema prava da prenosi na teritoriji bih onda moraju zamraciti, inace bi kaznu platili.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ova utakmica je dokaz koliko je Hrvatska liga ispred bh i ostalih liga na balkanu
Ispred BiH je definitivno.Vi ste najzaostaliji narod na balkanu.Pogledaj izgled Hrvatskih i Srpskih gradova a pogledaj vase.Pogledaj Hrvatsku i Srpsku mladez a pogledaj vase ko zombiji izgledaju od nargile.Mi smo vas trebali odnijeti u Oluji a ne Srbe!!!
@psi_iznad_ljudi_3 tako sam ti ja mamu iznosio i vidi kako si nakaradan ispao, al sta ocekivat da se okoti od onakve funjare
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Guzovače