Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze on ima s bijedom u BiH d.e.b.i.l.u?! Pa nama je svako drugi kriv, samo mi nismo... dobro su ljudi rekli, nema hljeba bez motike!
ovo volim kod Svaba sve mora biti po PS-u sve se zna red disciplina rad zezanje sve zajedno ali sve razdvojeno fakticki i nema pardona nikom neka neka.. dok je takvog svabe nema primitivcima kod njih mjesta ili ima ali u malim neznatnim kolicinama
trebali bi ukinuti vjeronauku u bundesligi
kazu Bayern ga hoce!
moj jarane nije ti to nego balvan liga iz juzne amerike.precizan je to narod ,platili su te posteno,tvoje ponasanje je proseravanje.
bolje mu je da dodje u zmelju da pomogne Osimu da osvoji kup
Odkada je ova doaso u walsfurgh sve lose ide
narcisoidni likovi koji žive van realnog života.novci koje prima su iznad svake normale i za njemačke prilike.no novci nisu uvijek ni bitni.život dođe i život prođe.ili jesi ili nisi čovijek.mi vamo u hercegovini imamo običaj reći \"zna se ko kosi a ko vodu nosi.\"četvrta liga naravno.to je čistilište.
tu mu je i mjesto, pedercina
@kuky bio je u talijanskoj pa su mu bas cvjetale ruze tamo.....a sjeti se odakle je dosao levatu moj
koji ce k.... u bundesligi najgora liga na svijetu
Bez obzira na sve okolnosti, ovo je tipican primjer kako los menadzment moze unistiti pojedinca. Kako u fudbalu tako u svemu ostalom.
Ljepsi sam.
ma derpe obicni razmazeni...ne da mama digija cvog
neka neka opalite gA MAlo po dzepu da osjeti bar na kratko bijedu u bh