Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuriozitet je da je ovaj trener rođen u Hagu...
Kurac Advokat. To sve kaže o njemu
Ovaj dick, 'nas' mile dodick :D hihihi
Bice dobro ako nije u talu sa lopovima iz saveza! Ako bude forsirao najbolje, onda nece biti problema, jer su Ivanović, Subotić, Kolarov, Matić, Tadić, Jojić, Ljajić, Marković, Mitrović....garant uspjeha!
a mi sa onim teletom još dvije godine!!
Dobar potez srpskog saveza. Kamo sreće da i mi imamo stranca za selektora. Srbija, Hrvatska i BiH imaju igračke talente, ali realno ni jednog pravog trenera.
PAPE SAMO PAPE TO JE ON NA CELU ZMAJEVA SA OSIMOM LEGENDOM BOSNE I HERCEGOVINE
I jesu za DICK-a .!.
strucnjak ;)
veliki ;)
Hoće li pjevati himnu?
HOCE "O BOZE SRANJA"
A selektora .......... ime mu qurac hahahahaha
hoces se brzo i pokajat 'arane. bolje da si pruzeo finski dzudo savez za zene raspustenice iz 2. svjetskog rata nego bilo koju balkansku reprezentaciju, ukakit ce ti i to malo respecta sto imas u Europi..idi bolan sadi tulipane, pusi marihuanu, skaci po livadama, sta ces ovdje bolan, bolan..
pa kakva je razlika između afrikanaca i srba ? nikakva , samo što su srbi malo svijetliji.
Srbiji ku..c od selektora
Nije on los trener, samo nije za nas mentalitet. Ne vjerujem da ce postici neki uspjeh. Nasim manekenima treba cvrsta ruka da bi nesto uradili za reprezentaciju a to nasi savezi sirom Balkana ne mogu da finansiraju, jer svaki ce igrac reci necu da igram, kao sto je to u Srbiji vec uradio Nemanja Vidic i jos njih nekoliko. Jednostavno nema se respekta prema reprezentaciji nego samo prema parama.
@Zloćo, nemoj da komentarises nesto u sto nisi upucen! Vidić nije otisao cisto onako bzvz, nego zbog toga sto nece da ima posla vise sa ovim sljamom iz saveza, koji je otjerao Antića, covjeka koji je uradio nesto sa reprezentacijom i koji nije htio da forsira menadzerkse igrace! Onda su doveli Pizona i Mihajlovića i svi znamo kako je zavrsilo! Vidić je prevelika institucija da bi se petljao sa ovim "fudbalskim radniicma"...Igraci su najmanji problem!