Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je pratio Real ove sezone mogao je vidjeti da je Di Maria sigurno uz Ronalda ove sezone najbolji igrac Reala, odmah iza njih su Ozil i Benzema.. Ako nastavi gdje je stao kad se povrijedio, Real sigurno osvaja Spansku,a i u LP ide daleko, momak je fantazija igrac, sve ima..
Ozil je glavni virotuoz Reala,koji može dostići slavu pa i prestići velikoga Zidanea!!Jer Zidaneov uspon počinje sa 24 godine,od 1996,a Ozil već 3 godine igra na velikoj razini,igra u jako talentovanoj,potentnoj i mladoj reprezentaciji Njemačke pred kojoj su godine vladavine i u velikom klubu kao što je Real,a Ozilu su tek 23 godine!!Što se tiče Di Marie jer je o njemu članak,jako je dobar igrač ali daleko od prvih zvijezda Reala!!
prva pomisao na virtuoznost u fudbalu mi je zinedin z.tesko mi je i pomisliti da su ista klasa.
očigledno ne pratiš Real....
\"virtuoz\"vjerovali ili ne....u cemu????
zvijer igrač....