Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djaba mu te odbrane, kada nije branio ono sto se moze braniti. Kada nam je donio bod(ove) u nekoj utakmici?! Naprotiv, zbog njega smo imali poraza, koji se nisu morali desiti.
Atheos... Mlad si brate pa ti opraštam provalu. Sušič je kao igrač bio svjetska klasa. U to vrijeme se igrači iz Jugoslavije nisu mogli prodavati prije navršenih 28 godina, a da nije bilo te zabrane Sušić je mogao igrati u Realu i drugim najboljim klubovima. Begovič je ispodprosječni golman!
Statistika je statistika i niko je nemože oporeci
Mogao lijepo braniti za Kanadu i biti cijenjen, svakako je uspjesan klupski golman. Odlucio se, i hvala mu, za nasu reprezentaciju i b a l i j a je docekao prvu priliku da ga popljuje. Slicno kao i Safeta Susica i mnoge druge. I nismo ni zasluzili nista vise nego da nas kao stoku predvode Radoncic i Bakir, a Srbi svako pola stoljeca vode na novo klanje.
@ferhat_80 ... Prvi dan Nove godine i ti odmah o klanjima! Begović je lošim odbranama sam sebe doveo u situaciju da bude rezerva i u Karabagu!