Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA MRZIM real madrid iz DUBINE DUSE i naravno da nije bio penal.
Bas mi je vokri sto je Marseille izgubio, nikada nisam volio Real, a pogotovo od kada igra onaj derpe Ronaldo i onaj Benzema.
A razumijes mi se i ti u fudbal amsa u pm, momak procitaj nanovo pravila, fudbal nije kosarka te je kontakt dozvoljen, pod uslovom, i ovo je bitno, da start ide obavezno na loptu. U tom startu sinoc branic skida loptu onoj portugalskoj pi...ckici, zatim ga rusi elanom koji je nemoguce zaustaviti, nigdje namjere nema za rusenjem niti kanjenja na loptu, tako ne pricaj gluposti. Isti startovi Ramosa nisu ni bili svirani, a jedna namjerna blokada vrijedna za cisti zuti od Gutia il Ramosa, ne znam sad tacno, je bila obicni prekrsaj bez kartona. Uglavnom, Marseille je zavaljen od sudije sinoc vise puta i to od samog pocetka utakmice, al to nije nista cudno, onaj takozvani \"prekrsaj\" sto je donio iskljucenje i penal se nikad ne svira protiv velikih klubova ili nacija, to je ona sigurnosna marza Fifa/Uefa-e da zakida male i proguriva velike. Nemas ti amsa pojma o nekim stvarima, dzaba ti sto gledas nepravdu prema BIH svaki put kad igramo protiv velikih nacija vec 10 godina neprestano.
Covjek nigdje nije rekao da misli da nije bio penal. Vjerovatno misli da najpravednije nije st je njegov igrač dobio crveni karton!
daj ne kaki , ono je bilo i za zatvora kako je uklizao . penal je mala kazna... pogledaj ti glumac snimku pa začepi!