Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto zasto se godinama bijedno i jadno kvalifikujete za velika takmicenja. Vi ste bruka, slajm i korov za ovaj divni sport. Zelim vam od srca najtezu grupu na Prvenstvu i da gola ne postignete !!
cuj naslova....ja mislio Eto igrao za francuze....cuj ovog seronje trenera...normalno je da je ćaroban kad vam sve naštimaju da prodjete...mame mi ni u našoj ligi nije ovoliko providno štimanje koovo za njih....da te mogu pljunuti rado bi Dešamp
http://image.noelshack.com/fichiers/2013/47/1384977543-pashj.png Ovaj go nije priznat za francuze. Nevjerovatno kako ih platini gura stvarno!! Ukrajina je ostecena zato sto je sudija ponistila go za francuze... Pfff... smjesni ste
007 sta to pricas... kakva kompenzacija to ne postoji u fudbalu ali kod francuza očito postoji.izvini ali ne slazem se s tobom...pozz.
Prvo ovaj put su Francuzi prosli cisto, a drugo jeste vi svjesni koliko bi biznis u Francuskoj izgubio da se nisu plasirali? Oko 70 MILIJARDI EURA. Za te pare, Francusku kao jedan od dva motora EU, treba nacrtati. Medjutim ovaj put sve je bilo cisto. Sudije im ponistile cisti gol, pa im onda kompezirali to golom iz opsajda. Inace i da nije taj glo priznat, opet bi bili produzetci ili penali.
Sta ti je bolesniku cuj 70 miljardi eura pa ne odrzava se kod njih *** ga ti OMG ccc
platini je čaroban
Šta drugo očekivati, Francuzi uvijek moraju proći, to je dokazano i na zadnja tri kvalifikacijska ciklusa, (Bosna, Irska, Ukrajina) ja mislim da je Irska, ne sječam se baš najbolje,kad je suđenje bilo katastrofa i kad su pobijedili uz veeeeeeliku pomoć sudija.
Jest jest, to ti je ono kada je Henry igrao rukom...
I opet će sa prvenstva kući nakon prvog kruga ako Bog da.Francuzi su bolest antipropaganda fudbala.
Još je čudniji kad imaš Platinija, ali se mi hudnjaci vama više ne čudimo! Stare mi toliko ih više nije sramota pa da pred cijelom planetom zabijaju golove iz evidentnog offsidea i niko ništa...kao svi su navikli to su Francuzi !!! PU BAGRO !
@Gaetano Borna vodica nije radioaktivna ona je malo radioaktivna ali idealna za ispiranje pora hahahaaha
Nema na cemu. Platini.
jeste, caroban je, sudija magicno ne vidi igraca od 80kg :)