Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao navijac zelje moram reci ovo je ponajbolji igrac nase lige pitari trebate uciniti sve moguce kako bi ga zadrzali jednostavno je covjek strasan igrac nemojte po starom obicaju odma prihvatati ponude,skoro je tek i stigo i trebate prvo produziti ugovor zadrzati ga odredenu vrijeme barem jos godinu i onda ga po dobroj cijeni preko miliona prodati ! ali ako on naravno zeli napustiti sarajevo to je nesto drugo vec !
a poslije ode, i onda smo opet u qrcu! realno, pored njega igrači trebaju samo da trče, sve nam ovisi o njemu..
sam ga vi nam vomgor u zenicu turite u kuvertu mi ce mo napravit igraca od njeg
tolko je dobar da igra u usranom sarajevu misim budimo realni
Sabit Dervišević Saša, Sabahudin Vugdalić Saša... šta je reć multikulti, kakvi bjednici FUJ!!
Opasnog ličnog trenera mu treba dovest i nek samo fizičku spremu diže...momak je zvijer,ubjedljivo najbolji igrač lige u zadnjih 5 godina,da ne pretjerujem dalje....Ako Pjanić može igrat u Romi,Husejinović može makar u neki srednji klub Italijanske lige..... Najveća greška mu je što je nedisciplinovan i lijen,zbog toga je i propo u Werderu....al da ima vanserijski talenat to mu ne možeš osporit
uh majko mila, oces se obogatit
38/b
SVAKA CAST ZA TAJ VIDEO, TAKO SE TO RADI, POGLEDAJTE OBAVEZNO
SAIDE OSTANI !!! (barem do play-offa)
http://www.youtube.com/watch?v=CjvSC6E6Egk
REKORDNA ZARADA U SAMO TRI MJESECA 23 550 KUNA. AKO ŽELITE NAŠE PAROVE POŽURITE I JAVITE SE NA MAIL JER NOVE KANDIDATE PRIMAMO NA PROBU ZA KOLOVOZ PO DUPLO NIŽOJ CIJENI, A PRIKLJUČITI SE MOŽETE DO POČETKA KOLOVOZA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
\"...da ne brine previše za naprijed, jer će to Said završiti...\" hahaha ko da je igrao Messi :))) No, tu je Said negdje ;-)
Da otkrijemo tajnu huseinovica trazi klub iz bugarske a zove se cska sofia dali su ponudu fk sarajevo za huseinovica nude 400.00 eura
Evo kazu i klubovi iz Tchadzikistana i Uzbekistana isto ga zovu da dodje
haloo strucnjaci i ljubomorne dojke...1 j.e.b.e.m v.a.m m.a.t.e.r ,a drugo SAIDE MAJSTORE HORDE SU UZ TEBE I AKO ODES ZAHVALNISMO TI VJECNO DONIO SI NAM DOSTA RADOSTI !!! KRALJU,MAJSTORE,LEGENDO ZIVA...UZOR SI MI ....ipak potajno se nadam da es makar ostati do ljeta naredne godine VELIKE HORDE BI TI BILE ZAHVALNE !!!!!!!
slabo ce on gdje otic mozda bugarska grcka rumunija , u tursku nema sanse tamo vec mora trcat. da je on htio trcat bio bi sad glavni u werder-u a nebi se lomio po nasoj ligi. usput previse hvalite jednog igraca fudbal je timski sport bez ostalih u timu on je nista. sto se tice reprezentacije mislim da bi se dobro uklopio ionako ni ostali nece kile da potrce.