Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nama izgleda ausburg posalje neku kopiju ovog demirovica
pa nije BiH slucajno u najacoj grupi Liga Nacija,samo tanki smo fizicki,svaki duel nose nas ljudi sa terena...kao protiv Slovacke nismo nijedan duel dobili,raznjeli nas...fali nam borbenosti, mlakavi smo a talenta imamo
Kloniraju ga za potrebe reprezentacije BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u Augzburgu igra špica a kod save krilo
Raspuc'o se. Taman će da se ugasi u martu protiv Ukrajine.
Kada se u Orašju otvarao stadion i Platini bio na istom sječam se Ibiševića, dominirao. Demirović je imao bljeske iz kojih se vidjelo da ima potencijal. U ovoj godini raste, statistika to govori. Sad će neko reći kako za reprezentaciju igra slabo al prevedno u kontekst motora do je do obrtnog momenta naše reprezentacije, kvalitete saigrača i svega onog što je izvan prvog tima. Da je dobar jeste i biće još bolji.
Bravo majstore
Da nam je još Petev dragi ostao bilo bi možda nešto od ovih kvalifikacija.
Hajde Demire povedi nas ne Euro
Bičakčić, inače stoper, pogodio u Cvajti za Braunschweig. Možda bi ga trebalo vratiti u reprezentaciju. Bar na klupu
Uvijek krivi igrači, na desetine igrača tokom karijere ubijali u klubovima a loši u reprezentaciji i nikad po mišljenu javnosti nije problem u reprezentaciji.I jesmo samo za viceve i sprdnju.
Bravo Demirovicu
pa ko da je orterija za papagenu
Spektakularan? E moja Emela gdje ti dođe...
A u reprezentaciji taraba
Lik svaku sezonu po vama igra sezonu zivota karijere, a lik na terenu nista ne radi, samo frizuru namjesta (makar za repku)
valjda do 2030 zabije jedan i za repku
Dao ključni gol koji nam je obezbijedio ovaj baraž