Nije dobrodošao
0

Delije otjerale Dragana Stojkovića Piksija s Marakane

Sarajevo-x.com
Dragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi
Trojica navijača Crvene zvezde verbalno su napala Dragana Stojkovića Piksija i izbacila ga iz kafića na stadionu Marakana, gdje je nekadašnji igrač i predsjednik beogradskog kluba sjedio s prijateljima.

Trojica mladića prišli su Stojkoviću i bez okolišanja mu poručili da mu zabranjuju da sjedi u Red Cafeu i da mu je bolje da napusti kafić. Stojković je ustao i mirno napustio kafić.

Za beogradski Press je rekao kako je jednog od mladića prepoznao jer je i u vrijeme kada je bio predsjednik kluba taj mladić bio vođa navijača.

"Mislim da od tog događaja ne treba praviti vijest dana ili skandal, ali tačno je da sam imao manju neprijatnost u Red Cafeu. Došao sam na stadion kako bih popio piće sa prijateljima iz Srbije koje dugo nisam vidio. U jednom trenutku prišla su mi trojica momaka, jednog sam prepoznao jer je i u vrijeme moje vladavine važio za vođu navijača, i upitali me: 'Ko ti je dozvolio da sjediš ovdje?' Mirno sam im rekao da ne razumijem pitanje, ali su oni nastavili i uz zaprepaštenje mojih prijatelja poručili: 'Ne dozvoljavamo ti da sjediš ovdje'. Kako ne bih uznemiravao okruženje, rekao sam da je sve uredu i mirno otišao sa stadiona. Ružno je što se sve to desilo, pogotovo na javnom mjestu", ispričao je za Press Dragan Stojković.

Piksi je bio predsjednik Zvezde od 2005. do 2007. godine kada je klub s Marakane osvojio dvije duple krune. Kazao je da nije bio omiljeni lik u očima navijača jer im nije dao da vode klupsku politiku ili imaju beneficije.