Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstor i gospodin bio i ostao :D
stormaj
Imao je i ljepsih golova iz slobodnjaka.Ali zar cemo sad gledati golove iz tamo neke lijeve lige samo zato sto je Del Piero ili sto je otjeran ko zadnji bjednik iz Juventusa.
ljepši je beli dao protiv veleža...
Ovo je jedan od rijetkih ljudi koji nikada u karijeru nisu dobili crveni karton !!!
upravo tako dingospo, nisam nikad gotivio Juve ali Alex je stvarno gospodin na terenu, nešto slično onome što je bio Zizou, sjećam se kad je Juve ispao i skoro cijeli prvi tim otišao u druge klubove a Alex kaže pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu i ostao je :) Svaka mu čast zaista! Ovo danas, ne kažem da nisu dobri, jesu, ima dobrih igrača ali su \"na baterije\" kao i sve ostalo u svijetu, samo keš keš i keš....sa Del Pierom će izumrijeti generacija koja je igrala srcem a ne samo za keš.
LEGENDO MOJA!!!!!!!!!!! FORZA JUVE
Jedan od poslijednjih velikih gospodina u svijetu fudbala, covjek kojem novac nikada nije znacio mnogo. Sportski i ljudski uzor za sve normalne ljude i fudbalere. Danasnja talasika s naglaskom Na Ronalda i Messija koji uzivaju u fudbalu uz placu vecu od budjeta BiH su obicni placenici. A svi vi koji im vjerujete da za njih novac nije presudan, nazalost niste mnogo bistri. Ne zelim tim klubovima nista lose ali pitao bih vas sta bi s ovom dvoicom kada bi Real ili Barca dozivjeli sudbinu Juvea i ispali u drugu ligu...