Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan mali dio njegove karijere mislim da nikad niko nece nesto slicno napraviti http://www.youtube.com/watch?v=HerLle27H0w&feature=player_embedded#!
Najveći fudbaler , jedan od rijetkih koji je 20-tak god. igrao vrhunski fudbal koji mnogi od nas nisu gledali zato što su bili mali ili nisu imali struje a nije dobio zlatnu loptu. Jedan je ADP ko sumlja neka pogleda kakve je samo golave davao. Alexov svaki drugi gol a dao ih je oko 300-sto je konkurent za Evro gol. Kolko je samo npr Beckam nafuran od strane reportera kad izvodi slobodnjak a iz istih nije dao 20-tak a pucao hiljadu a Alex ih je dao najmanje 100 a svaki na svoj način , sve ljepši od ljepšeg. PS frajer nikad nije dobio crveni karton.
Gdje god da nastavis karijeru, bio si i ostaces legenda i gospodin. Kad tvoja generacija (Raul, Totti, itd.) konacno ode sa scene, fudbal ce se srozati do granice neprepoznatljivosti. Ne zelim gledati preplacene portugalske i spanske pedercice koji trce okolo u ruzicastim kopackama, valjaju se na svaki dodir, cmizdre i glume manekene i celebrityje umjesto da igraju igru koju svi volimo. Ovo sto ce se poslije vas igrati nije fudbal, ovo je sramota i uvreda za zdrav razum. Ti i tvoja generacija zadnji ste istinski izdanci gospodskih sportskih gladijatora radi kojih je fudbal proglasen najvaznijom sporednom stvari na svijetu. Nakon vas ostaje los vic, prenemaganje, Big Brother & Hollywood. Toliko.