Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemas veze, elvise. Juventusovo rukovodstvo je najavilo njegov odlazak bez konsultacija sa Alexom. Sve novine su pisale o tome zadnjih dana. Sta je mogao uraditi jadnik, nego da prihvati tu odluku, kad mu svakako ugovor istice? Znaci: odlucili bez njega, objavili to medijima. Del Piero sutio nekoliko dana, nije komentarisao. I tek onda se pomirio sa sudbinom. Mali ljudi vode ovaj novi Juve, nema vise onih starih Agnellija.
Ko ga ba tjera? Ne rise kad ne znas. Del Piero je sam odlucio da privede karijeru u Juventusu ove godine jer mu ove godine i istice ugovor. Vidi i on sam da je oslabio, da godine cine svoje kod trcanja. Covjeku je drago sto su u klub stigli mladi igraci poput Marchisia i Matrija koji su nada Juventusa. Del Piero nikada nije ni grdno nazvad a kamoli istjeran od strane Juventusa.
Sramota za Juventus sto ga otjerase.. Milan ne bi nikada otjerao jednog Maldinija, kao ni Inter Zanettija. Bas su postali mali klub.
bujrum u schalke
Hodajuća legenda..iako će mi biti žao i neobično da ga vidim u bilo kom dresu osim legendarnog crno-bijelog..
To legendo!!!