Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su samo daleko najjaci. Dominiraju svjetskim fudbalom 6 godina bez prestanka - a sad su okupili najjacu reprezentaciju ikada. To dovoljno govori.
Vincent do koske
Taman kad se pomisli da su dozivjeli vrhunac oni sastave jos jacu reprezentaciju - odavno Spansku reprezentaciju nije cinilo igraca iz ovoliko razlicitih klubova!
Nikoga ne bi trebalo da iznenadi sto je na spisku Carvajal, on je standardan i u Realu, objektivno gledano standardno su jaki ovisi koliko ce biti motivisani za igru u Brazilu a i grupa im nije bas lagana.
Kada za Isca, Moratu i jos neke igrace nema mjesta - sve vam je jasno
a di si panja moratu iskopao samo da mi je znat
Sta mu fali? Dobar napadac
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Njihova B-ekipa bi dosla do polufinala minimum. Mozemo li mi posudit ove sto otpadnu? Sevap vam je.
igrački najkompletnija ekipa na SP
takvi su vec osam godina