Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitarima naštiman najbolji strijelac i najbolji golman. Moraju i oni nešto osvojiti, makar i onaj "trofej" što sami sebi dodjeljuju.
a kako se to stima najbolji strijlac i najbolji golmam. Pa oni vasoj kladi su igraci Leotara dodavi lopte da da tri gola, pa mu opet nije bilo dosta. A sjecas li se Amawowe izjave prije derbija: Tesko je NASTIMATI da se titula osvoju u tom i tom kolu, pritiv tog i tog protivnika,........
I sto njega Pape ne pozove za reprezentaciju barem da malo atmosferu osjeti,da da covjeku jos vise volje za rad da proba neki veci transfer napraviti a ne Avdukica vrecu ja ne znam koji su kriteriji za pozivanje golmana u A selekciju.Izgleda ja tebi ti meni pozovem te i meni das procenat od dnevnice a ako se prodas vani meni ces dati 70% samo sto onu vrecu ni u Irak nemozes prodati.
HAHAhahahahaahahahahahahah reprezentacija... HAHAHAHAhahaah
de nemoj mahnitat xD
Hahahahah i ovaj ima komplekse od velikog Zelje... :) Pitarska tuga je pregolema, jadni i maleni udbaski klub...
Daj ne smaraj više! Idi zabavi se pomiluj nekoga po kiti.
Zolotic nova nada reprezentacije Bosne. Izdrzi Zola! :)
"To smo izborili čistog obraza i pošteno." - kad će ovo moci izjaviti neki igrač želje ?
Nikada, a možda ni tada. Ali nema veze koga boli tuki za NK seljo neka smo se mi kutarisali Čomora.
I one ostale gamadi , sto su primali platu , a muda gladili .